- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τέσσερις ύποπτοι φάκελοι στο ΤΕΙ Πάτρας και Καλαμάτας
Ειδικά κλιμάκια της ΕΜΑΚ τους παρέλαβαν- Στέλνονται στο Γενικό Χημείο του Κράτους
Τρεις φάκελοι, οι οποίοι κρίθηκαν ύποπτοι, εντοπίστηκαν σήμερα στο κτίριο του παραρτήματος Πελοποννήσου στην Καλαμάτα, ενώ ένας ακόμη φάκελος βρέθηκε στο ΤΕΙ. Μόλις εντοπίστηκαν οι φάκελοι, ειδοποιήθηκαν αμέσως οι αρχές, ώστε να ληφθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα. Συγκεκριμένα, η Αστυνομία απέκλεισε εξωτερικά τα κτίρια, ενώ επί τόπου έφθασαν και πυροσβεστικές δυνάμεις.
Όμως, στην Καλαμάτα αναμένεται ειδικό κλιμάκιο της ΕΜΑΚ από την Πάτρα, προκειμένου να παραλάβει τον φάκελο και στην συνέχεια να μεταφερθεί για ανάλυση στο Γενικό Χημείο του Κράτους.
Στο μεταξύ, ο εντοπισμός ενός νέου ύποπτου φακέλου στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα, προκάλεσε την κινητοποίηση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης για την απομάκρυνση ύποπτου φακέλου που είχε βρεθεί νωρίτερα σήμερα το πρωί.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο διενεργεί την προανάκριση
Αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο γαστρεντερικό
Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΦΕΤ έχει ήδη απαιτήσει την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο ωστόσο αναμένεται να είναι βελτιωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ποιο είναι το κόστος;
Τον εντόπισε ο ξάδερφός του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ένας από τους τελευταίους επιζώντες του Ολοκαυτώματος έφυγε αφήνοντας ισχυρή μαρτυρία
H ποιότητα του αέρα παραμένει υποβαθμισμένη σε όλη τη χώρα
Συνελήφθη άνδρας που φέρεται να προκάλεσε την πυρκαγιά καίγοντας υπολείμματα καλλιέργειας
Επιχείρηση διάσωσης 10 ν.μ. από τη Λήμνο - Άνδρας με καρδιακό επεισόδιο μεταφέρθηκε σε μονάδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.