Ελλαδα

Ποιοι δρόμοι στην Αττική είναι κλειστοί λόγω της κακοκαιρίας

Κλειστή η Νέα Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας από τη Γέφυρα Καλυφτάκη μέχρι τα διόδια της Θήβας

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Τηλέμαχος» στην Αττική.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Τροχαίας:

  • Στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας παραμένει σε ισχύ η διακοπή στην κυκλοφορία των οχημάτων από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη στην Κηφισιά προς Λαμία μέχρι τα διόδια της Θήβας και από το Σχηματάρι προς Αθήνα, καθώς και από την έξοδο της Αττικής Οδού προς την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας.
  • Στην Καισαριανή διεκόπη η κυκλοφορία στην Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως από το ύψος του γηπέδου της Καισαριανής στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κατεχάκη και στη Λεωφόρο Κατεχάκη στην έξοδο προς Καισαριανή.
  • Δεν κυκλοφορούν οχήματα στον δρόμο προς τον Υμηττό, στην περιοχή Καλοπούλα.

Σε όλα τα προαναφερθέντα σημεία έχουν μεταβεί μηχανήματα και στελέχη των δήμων και της Περιφέρειας, που καταβάλλουν προσπάθειες να ανοίξουν τους δρόμους και ρίχνουν αλάτι προκειμένου να μπορέσει να αποκατασταθεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

Παράλληλα:

  • Έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην περιφερειακή οδό Πεντέλης - Νέας Μάκρης, από το 414 στρατιωτικό νοσοκομείο έως τον Άγιο Πέτρο και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας. Παραμένει κλειστή  η λεωφόρος Πάρνηθας.
  • Δεν κυκλοφορούν οχήματα στη λεωφόρο Χασιάς. Ειδικότερα, τα οχήματα δεν μπορούν να κινηθούν από το ύψος του καταστήματος Αβραμίδης στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τα Δερβενοχώρια.
  • Σε ισχύ παραμένει η απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας από τα διόδια Αφιδνών προς Λαμία καθώς και στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών- Θηβών από το 6ο χιλιόμετρο στην Μάνδρα στο ρεύμα κυκλοφορίας.