- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μακεδονία: Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες
Κλειστοί δρόμοι και απαγόρευση κυκλοφορίας
Χαμηλές είναι οι θερμοκρασίες στην Κεντρική Μακεδονία, ενώ λόγω του παγετού παραμένουν τα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.
Συγκεκριμένα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης η το θερμόμετρο δείχνει -1 βαθμό, στον Πολύγυρο και στον Λαγκαδά -5, στο Κιλκίς -4, στην Αριδαία Πέλλας -2 στη Βέροια, - 1 και στα Γιαννιτσά -1.
Στη Θεσσαλονίκη, λόγω παγετού και ισχυρών ανέμων, ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας στις επαρχιακές οδούς Νέας Μεσήμβριας – Ξηροχωρίου, Προχώματος – Αγιονερίου, Βαθύλακκου – Αγιονερίου, Αγίου Βασιλείου – Χορτιάτη και Μελισσοχωρίου – Ωραιοκάστρου.
Στον νομό Πέλλας, συνεχίζεται η διακοπή κυκλοφορίας προς και από το χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής.
Στην Ημαθία, αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Βέροιας -Κοζάνης (μέσω Καστανιάς), στις επαρχιακές οδούς Βέροιας - Σελίου, Βέροιας - Δασκίου και σε δημοτικές οδούς της Νάουσας.
Απαραίτητες είναι οι αλυσίδες στο επαρχιακό οδικό δίκτυο των δημοτικών διαμερισμάτων του δήμου Κιλκίς και εντός της πόλης, στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Αξιούπολης - Φανού - Σκρά και στην επαρχιακή οδό Γουμένισσας – Λιβαδίων.
Στην Πέλλα, αλυσίδες χρειάζονται σε όλο το επαρχιακό και δημοτικό οδικό δίκτυο και στις Σέρρες, στην επαρχιακή οδό Σερρών – χιονοδρομικό Λαλιά, από το 18,5ο χλμ έως το 26,8ο χλμ.
Στη Χαλκιδική, είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Ιερισσού (μέσω Ταξιάρχη), στην επαρχιακή οδό Νεοχωρίου – Βαρβάρας – Ολυμπιάδας και στην επαρχιακή οδό Ν.Μουδανιών -Συκιάς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό με πέντε χρόνια
Ο καθηγητής και πρώην υπουργός, σχολιάζει τις φωτογραφίες, έχοντας προσωπική σύνδεση με την ιστορία: ο πατέρας του είχε κρατηθεί στο Χαϊδάρι και στις φυλακές Αβέρωφ.
Τι αναφέρει η ανακοίνωση με αφορμή το περιστατικό στον σταθμό του Αγίου Νικολάου
Από φέτος θεσπίζεται εθελοντική 12μηνη θητεία γυναικών στον Στρατό Ξηράς
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της τραγωδίας, σε εξέλιξη έρευνα για πιθανές κόντρες δύο οχημάτων
Αυλαία στη δίκη στο Εφετείο - Οι ποινές
«Είναι επιπόλαιο να μιλάμε από τώρα για ενδεχόμενο νέων κακοκαιριών» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Απομακρύνθηκαν τελευταία στιγμή οι μαθητές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα social media αποτελούν πλέον την κύρια πηγή ενημέρωσης
Ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη φυλακή πρώην βουλευτές
«Έζησα μαζί του και τον ευχαριστώ»
Ποιες αργίες ακολουθούν
«Ξεδίπλωσε ακέραιο το ταλέντο του και αγαπήθηκε όσο λίγοι από το μεγάλο κοινό»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Σε ποια ρολόγια δεν αλλάζουν αυτόματα
Η τρομοκρατική επίθεση που άφησε πίσω της 18 τραυματίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.