- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μίλησε ο μάρτυρας «Κελέση» της Novartis και είπε: «Δεν είχα σχέση με πολιτικά πρόσωπα»
Έφυγε από τη φαρμακευτική εταιρεία οικειοθελώς πριν από τέσσερα χρόνια
«Οι πολιτικοί δεν ήταν στον τομέα ευθύνης μου», δήλωσε ο φερόμενος ως δεύτερος προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση Novartis με το ψευδώνυμο «Κελέση». Μιλώντας στο newpost.gr διευκρίνισε ότι αποχώρησε από τη φαρμακευτική εταιρεία πριν από τέσσερα χρόνια οικειοθελώς.
Το site αναφέρει ότι ο μάρτυρας Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης «δεν παραδέχεται ότι είναι το ίδιο πρόσωπο που τελεί υπό δικαστική προστασία, από τη στιχομυθία είναι προφανές ότι πρόκειται για ένα από τα πρόσωπα-κλειδιά στην υπόθεση Novartis. Όμως, όπως ρητώς δηλώνει, δεν γνωρίζει τίποτε για χρηματισμό πολιτικών καθώς, όπως σημειώνει «οι πολιτικοί δεν ήταν στον τομέα ευθύνης μου».
Ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας και νυν κατηγορούμενος Νίκος Μανιαδάκης έχει δηλώσει ότι από «κακό συντονισμό» οι τρεις προστατευόμενοι μάρτυρες έχουν συναντηθεί έξω από το γραφείο του εισαγγελέα και γνωρίζουν ο ένας την ταυτότητα του άλλου.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Είναι φορές που γονείς σαν και εμάς συχνά προσπαθούν να ισορροπήσουν σε μια τραμπάλα, μεταξύ του δεν σου κόβω τα φτερά και του δεν θα γίνω ανεύθυνος, για την ασφάλεια σου»
Οι πρώτες άνω των 40°C για την περίοδο 2011-2026
Στο ΙΧ επέβαινε τριμελής οικογένεια - Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα
Στο σημείο μετέβη το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Ευβοίας
Πολίτες αποχαιρετούν τη σπουδαία ηθοποιό στο σημείο όπου γυρίστηκε μία από τις πιο θρυλικές ταινίες της
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Καθησυχαστικοί Λέκκας και Ταχιάος
Δυστυχώς αυτό είναι το «θέαμα» το οποίο εκόντες άκοντες παρακολουθούμε στους περισσότερους δρόμους
Οι περιοχές που επηρεάζει
Τι ισχύει για τους συρμούς προς Αεροδρόμιο
Η Ελλάδα στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως στα ποσοστά καισαρικών
Δείτε το σημερινό σκίτσο του Αρκά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.