- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τη σορό μίας 67χρονης γυναίκας εντόπισαν σήμερα άνδρες του λιμενικού στη θαλάσσια περιοχή του λιμένα Νέας Μηχανιώνας Θεσσαλονίκης στην περιοχή της γλίστρας.
Άμεσα στο σημείο έσπευσε περιπολικό όχημα της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου με τη συνδρομή του πληρώματος του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Γ. Παπαγεωργίου” όπου αφού αναγνωρίστηκε από τους οικείους της παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.
Πηγή: thestival.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς έφτασαν στα ίχνη τους οι Αρχές
Οι εικόνες του συρμού έγιναν viral μέσα σε λίγες ώρες
Τι δήλωσαν επιβάτες του αεροσκάφους
Υπόθεση κατασκοπείας στη Σούδα: Τι έχουμε μάθει μέχρι σήμερα για το δίκτυο ιρανικής κατασκοπείας στην Ελλάδα από Αζέρους πράκτορες «χαμηλής και μεσαίας στρατολόγησης».
Βανδαλίστηκε από αγνώστους όταν δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες-ντοκουμέντα σε δημοπρασία
Το σακίδιο επιβίωσης για τα τρία πρώτα 24ωρα
Τι αφορά η κινητοποίηση
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Το φαινόμενο αποδίδεται στην παρουσία βαρομετρικού χαμηλού στο Μαρόκο και την Αλγερία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.