Ελλαδα

Θρίλερ με δύο εξαφανίσεις στην Κρήτη (εικόνες)

Άφαντοι ο Στέφανος Αγρυμάκης και η Ευαγγελία Λυτινάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δρόμος
Δρόμος

Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας βρίσκονται δύο υποθέσεις εξαφάνισης στην Κρήτη.

Η Ευαγγελία Λυτινάκη, 76 ετών, εξαφανίστηκε στις 9 Δεκεμβρίου, όταν και εθεάθη για τελευταία φορά στο 7ο χλμ. της παλιάς Εθνικής Οδού Χανίων - Κισσάμου. Η ηλικιωμένη ζούσε στα Χανιά και δεν είχε παιδιά.

exafanisi.jpg
Ευαγγελία Λυτινάκη

Σύμφωνα με πηγές του ekriti.gr, την ημέρα που εξαφανίστηκε, μία κάμερα την κατέγραψε να κινείται με κατεύθυνση, πιθανότατα, συγγενικό της σπίτι. Η κάμερα, όμως, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, την κατέγραψε μόνο να πηγαίνει και όχι να επιστρέφει.

Αστυνομική πηγή ανέφερε ότι συγγενικά της πρόσωπα που την αναζήτησαν, άνοιξαν το σπίτι της τρεις με τέσσερις ημέρες μετά την εξαφάνιση της, ωστόσο η ηλικιωμένη δεν ήταν μέσα. Υπάρχουν μαρτυρίες, μάλιστα, που λένε ότι η αγνοουμένη όταν έβγαινε, πήγαινε με το λεωφορείο στην πόλη των Χανίων ή στην περιοχή «Αρκαλιές» όπου διαθέτει ελαιόδεντρα.

Η εξαφάνιση του Στέφανου Αγρυμάκη

Η δεύτερη υπόθεση εξαφάνισης αφορά τον 35χρονο Στέφανο Αγρυμάκη από το Ρέθυμνο, τα ίχνη του οποίου εκτιμάται ότι χάθηκαν από τις 20 έως τις 25 Νοεμβρίου. Την εξαφάνιση δήλωσε στην αστυνομία η μητέρα του. Ο Στέφανος Αγρυμάκης εργαζόταν ως ναυαγοσώστης.

exafanisi-2.jpg
Στέφανος Αγρυμάκης

Σύμφωνα με ΜΜΕ του νησιού, ο αγνοούμενος ζούσε μόνιμα στο Ρέθυμνο και εργαζόταν ως ναυαγοσώστης.

Το χρονικό διάστημα κατά το οποίο εκτιμάται ότι εξαφανίστηκε, φέρεται να ταξίδεψε στον Πειραιά. Σε συγγενικό του πρόσωπο είχε πει πως σκοπεύει να επιστρέψει στις αρχές Δεκεμβρίου, κάτι το οποίο όμως δεν συνέβη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ