Ελλαδα

Η κωμικός Κατερίνα Βρανά μιλά για την περιπέτεια της υγείας της (video)

«Όσο ήμουν σε τεχνητό κώμα, εγώ έβλεπα ότι είχα πάει σε yoga retreat στην Κορνουάλη»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΔΙΑΛΟΓΟΙ: Κατερίνα Βρανά: Πεθαίνοντας στα γέλια (LIVE)

Η Κατερίνα Βρανά αναρρώνει από την περιπέτεια που έζησε με την υγεία της και βρέθηκε την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 στη σειρά εκδηλώσεων του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος ΔΙΑΛΟΓΟΙ.

Εκεί, στην εκδήλωση «Κατερίνα Βρανά: Πεθαίνοντας στα γέλια» που πραγματοποιήθηκε στο Ωδείο Αθηνών, η ίδια μίλησε για τη χρονιά που πέρασε και για τις τρομακτικές αντιξοότητες που αντιμετώπισε.

Η Βρανά βρίσκεται σε περίοδο ανάρρωσης και πλήρους αποκατάστασης, γι΄αυτό και εμφανίστηκε στην εκδήλωση καθισμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο.

«Ήταν ένα δύσκολο, βαρύ, κρυολόγημα! Ήταν τόσο βαρύ, σχεδόν μάτι (...) Σαν εμπειρία, μοναδική ελπίζω. Δεν κάνω κέφι να το ξαναπεράσω. Οι γονείς μου τα είχαν παίξει. Αυτό που λέω και είναι λίγο χοντρό, και φρικάρουν όλοι είναι πως, έτσι και μου βγει μετά από όλα αυτά και καρκίνος, θα τα πάρω! Θα γίνω έξαλλη.

Εγώ το πιο δύσκολο κομμάτι το έχασα. Ήμουν αναίσθητη, κοιμόμουν. Το μεγαλύτερο λούκι το τράβηξαν οι γονείς μου. Κι όσο ήμουν σε τεχνητό κώμα -με έβαλαν για να με σώσουν- εγώ έβλεπα ότι είχα πάει σε yoga retreat στην Κορνουάλη. Και να τονίσω πως εγώ δεν κάνω γιόγκα. (...)

Και ξυπνάω και δεν μπορούσα να κουνήσω, να μιλήσω, να συνεννοηθώ και δύο εβδομάδες μετά το κώμα τυφλώθηκα, γιατί είχε φέρει τους φερετζέδες η Μαριωρή. Δεν έβλεπα τότε καλά».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ