Συνελήφθη πρώην εστεμμένη σε καλλιστεία - Εκδιδόταν αντί 500 ευρώ
Νέα υπόθεση μαστροπείας - Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα σε δύο γυναίκες
Νέα υπόθεση μαστροπείας έρχεται στο φως της δημοσιότητας με «πρωταγωνίστρια» μια 27χρονη πρώην εστεμμένη σε καλλιστεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ η εξιχνίαση της υπόθεση κατέστη δυνατή μετά την αξιοποίηση πληροφοριών που είχε η ΕΛ.ΑΣ. για τη δράση δύο γυναικών στη Λάρισα.
Αμέσως στήθηκε παγίδα με αστυνομικό να κλείνει ραντεβού με την 27χρονη μέσω της 44χρονης μαστροπού της. Ο αστυνομικός μετέβη στον προκαθορισμένο χώρο συνάντησης, προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με τη νεαρή γυναίκα. Μετά την καταβολή του χρηματικού ποσού, το οποίο ήταν προσημειωμένο, ακινητοποιήθηκαν οι δύο γυναίκες.
Σε βάρος της 44χρονης ασκήθηκε δίωξη για μαστροπεία, ενώ σε βάρος της 27χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων. Όπως διαπιστώθηκε η γυναίκα προήγαγε στην πορνεία την 27χρονη, έναντι χρηματικού αντιτίμου.
Η ΕΛ.ΑΣ βρήκε στην κατοχή της 44χρονης συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο, το οποίο χρησιμοποιούσε για να κλείνει τα ερωτικά ραντεβού της 27χρονης, τα οποία κανονίζονταν κάθε Τετάρτη με την τιμή στα 500 ευρώ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Την παραίτηση της Καρυστιανού ζήτησε το ΔΣ του Συλλόγου των Τεμπών με επιστολή
Το αρνητικό... φορτίο της ημέρας και το κακό «προηγούμενο»
Ανοιχτό το ενδεχόμενο πανελλαδικής διάστασης
Στις 15:00 η συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες - Ποιοι πάνε στο Μαξίμου
Σε τροχιά κλιμάκωσης οι κινητοποιήσεις
Συγκλονιστικές μαρτυρίες μητέρας και αδερφής για τη δολοφονία του 17χρονου στις Σέρρες
Με αφορμή το αν τα χιόνια θα φτάσουν σε χαμηλότερα υψόμετρα
Η οδηγία του υπουργείου Παιδείας
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε νεογνά ηλικίας κάτω των 4 εβδομάδων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Χιόνια και στην Αττική έφερε το έντονο κύμα ψύχους που πλήττει τη χώρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.