Ελλαδα

Αφήνει υπόνοιες ότι βιάστηκε από κρατούμενους στη φυλακή ο 19χρονος

Θα γίνει εξέταση από ιατροδικαστή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
alvanos.jpg

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο ότι τον βίασαν μέσα στη φυλακή, ο 19χρονος Αλβανός, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό και τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο. Ο 19χρονος μεταφέρθηκε σε άλλη φυλακή έπειτα από ξυλοδαρμό που δέχτηκε από συγκρατούμενούς του στις φυλακές Αυλώνα.

Το περιστατικό -για το οποίο επίσης διατάχθηκε έρευνα για ποινικές και πειθαρχικές ευθύνες- συνέβη το απόγευμα της Κυριακής και μάλιστα καταγράφηκε σε βίντεο από κινητό τηλέφωνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αλβανικής καταγωγής κρατούμενος ισχυρίστηκε ότι «κάποιοι συγκρατούμενοί μου, περίπου 20 άτομα, με έβριζαν και με χτυπούσαν. Μάλιστα, άκουσα κάποιον να προτρέπει τους άλλους «βγάλτε του το παντελόνι» και στη συνέχεια λιποθύμησα», για να προσθέσει:

«Όταν ξύπνησα, βρισκόμουν σε άλλο χώρο και χωρίς παντελόνι και εσώρουχα. Δεν ξέρω τι μπορεί να μου έχουν κάνει», κατέληξε ο 19χρονος. Έπειτα από τα όσα δήλωσε, θα γίνει εξέταση από ιατροδικαστή, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όντως ο 19χρονος έπεσε θύμα βιασμού από τους συγκρατουμένους του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ