Ελλαδα

«Η Ελένη μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο - Ο φίλος μου με πίεσε να την ξεφορτωθούμε»

Κυνική ομολογία του 19χρονου Αλβανού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
topaloudi.jpg
©FACEBOOK/Eleni Topaloudi

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την δολοφονία της άτυχης Ελένης στην Ρόδο. «Η Ελένη μάς παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο. Το ίδιο προέτρεπα κι εγώ τον φίλο μου, αλλά εκείνος με πίεσε να την ξεφορτωθούμε» είπε μεταξύ άλλων με κυνισμό ο 19χρονος Αλβανός, που κατηγορείται για τη δολοφονία και τον βιασμό της 21χρονης.

Αποσπάσματα της ομολογίας του προβλήθηκαν στον ΣΚΑΪ στην εκπομπή «Μαζί σου» και μεταξύ άλλων αναφέρουν:

«Με το θύμα είχαμε γνωριστεί το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, συναντηθήκαμε την προηγούμενη του συμβάντος και συνευρεθήκαμε. Εκείνη τη μέρα είχαμε κανονίσει πάλι να συναντηθούμε. Η Ελένη μου είχε ζητήσει να φέρω κι έναν φίλο μου. Πράγματι, ειδοποίησα έναν φίλο μου και όλοι μαζί πήγαμε στο σπίτι του στη Λίνδο.

Εκεί συνευρέθηκα και πάλι με το θύμα. Στη συνέχεια ο φίλος μου της ζήτησε να κάνει κάτι που η Ελένη δεν ήθελε. Αρνήθηκε και ο φίλος μου θύμωσε και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Η Ελένη μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο. Το ίδιο προέτρεπα κι εγώ τον φίλο μου, αλλά εκείνος με πίεσε να την ξεφορτωθούμε.

Μου είπε: «Πάμε να το τελειώσουμε. Πάμε να την πετάξουμε στα βράχια, όπου βρούμε». Τελικά φύγαμε οι τρεις μας με το βαν από το σπίτι και πήγαμε και την πετάξαμε, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή, στη θάλασσα, στους Πεύκους…», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ