- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Εντοπίστηκαν διάσπαρτα ανθρώπινα οστά στην Αρκαδία
Τα οστά δεν συγκροτούν το σύνολο ανθρώπινου σκελετού
Ανθρώπινα οστά εντοπίστηκαν την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου το πρωί, σε ορεινή περιοχή στα Λαγκάδια Γορτυνίας στην Αρκαδία.
Σύμφωνα με το kalimera-arkadia.gr, ένας κυνηγός στο βουνό πάνω από τα Λαγκάδια, κατά τη διάρκεια κυνηγιού, εντόπισε διάσπαρτα ανθρώπινα οστά.
Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και κλιμάκιο της Ασφάλειας Τρίπολης έσπευσε στο σημείο και περισυνέλεξε τα οστά και υπολείμματα ρούχων.
Επισημάινεται ότι τα οστά δεν συγκροτούν το σύνολο ανθρώπινου σκελετού.
Τα μακάβρια ευρήματα εστάλησαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου στην Κόρινθο, προκειμένου να γίνουν οι προβλεπόμενες εργαστηριακές εξετάσεις.
Υπενυθμίζεται ότι από τα Λαγκάδια, πριν από αρκετούς μήνες, είχε εξαφανιστεί και αναζητούνταν από τους οικείους του και τις Αρχές, άνδρας μέσης ηλικίας, στον οποίο εικάζεται ότι ανήκουν τα οστά.
«Φως» στη σκοτεινή υπόθεση, που είχε απασχολήσει και την εκπομπή έρευνας της Αγγελικής Νικολούλη, αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κερδίζουμε μία ώρα ύπνου
Αντικείμενο οι ζημιές από τις εργασίες για την κατασκευή της γραμμής 4 του Μετρό
Τι εντοπίστηκε μετά από έλεγχο
Σε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή και Σπάρτη τα τρία έργα
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι δηλώσεις της τρεις μήνες μετά τη δολοφονική επίθεση
Αυστηροί περιορισμοί έως τις 29 Οκτωβρίου 2026 για την προστασία του ζωικού κεφαλαίου
Ψηφιακά όλη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών - Με QR code η νέα κάρτα
Εισαγγελική παραγγελία για το ολλανδικό εργαστήριο
Αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες
Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις
Πότε φτιάχνει ξανά ο καιρός
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.