Ελλαδα

Άνδρας είχε διαφορές και πυροβόλησε ένα όχημα, έσπασε άλλα δύο και έκαψε 100 πρόβατα

Νύχτα εκδίκησης για έναν 26χρονο που κρύβεται στα βουνά της Ναυπακτίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
sam-carter-191161-unsplash.jpg

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό ενός 26χρονου που πυροβόλησε ένα όχημα με τρία άτομα, έσπασε με βαριοπούλα δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα και έκαψε 100 πρόβατα λόγω διαφορών.   

Σύμφωνα με το npress.gr, ο δράστης είχε πυροβολήσει προχθές όχημα στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, για μικροδιαφορές που είχε μαζί τους για το κυνήγι στην περιοχή. Χθες βράδυ για τον ίδιο λόγο έβαλε φωτιά σε δύο μαντριά του χωριού, βανδαλίζοντας επίσης δύο σταθμευμένα οχήματα.  

Η φωτιά στα μαντριά είχε ως αποτέλεσμα να καούν ζωντανά τουλάχιστον 100 ζώα.   Ο 26χρονος δράστης, ο οποίος διαφεύγει της αστυνομίας καθώς κρύβεται στα βουνά της περιοχής, αναζητείται με την κατηγορία κακουργήματος, καθώς τέτοια θεωρείται η ομαδική ζωοκτονία.  

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:   «Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, σχηματίσθηκε δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και εμπρησμό, σε βάρος ενός 26χρονου ημεδαπού, ο οποίος σήμερα τα ξημερώματα στη Σκάλα Ναυπακτίας, προκάλεσε φθορές με βαριοπούλα σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα και έβαλε φωτιά σε δύο ποιμνιοστάσια. Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπάκτου, κατασβήσθηκαν οι πυρκαγιές, ενώ από τις αστυνομικές υπηρεσίες διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ