- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου για ρευματοκλοπή βρέθηκε ένας 95χρονος άνδρας, ο μετρητής του οποίου βρέθηκε «πειραγμένος», αφού είχε καρφωθεί σε αυτόν μία οδοντογλυφίδα.
Συγκεκριμένα, κατά την ΔΕΗ, ο ηλικιωμένος φέρεται να ζημίωσε την επιχείρηση με 678,96 KW, το διάστημα από τις 14-1-2014 έως και τις 13-5-2014.
Όπως υποστήριξε η υπεράσπισή του, καθώς ο ίδιος δεν παρέστη στο δικαστήριο, δεν είχε ιδέα για το θέμα και φέρεται ως υπεύθυνος ο ενοικιαστής της αποθήκης, που διέμενε προσωρινά εκεί και είχε αναλάβει να πληρώνει μόνο το ρεύμα, που θα κατανάλωνε.
Ο 95χρονος τιμωρήθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας με ποινή φυλάκισης 4 μηνών με ανασταλτικό χαρακτήρα, συν τα έξοδα και το ποσό της αιτηθείσας χρηματικής ικανοποίησης προς τη ΔΕΔΔΗΕ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Καθησυχαστικοί Λέκκας και Ταχιάος
Δυστυχώς αυτό είναι το «θέαμα» το οποίο εκόντες άκοντες παρακολουθούμε στους περισσότερους δρόμους
Οι περιοχές που επηρεάζει
Τι ισχύει για τους συρμούς προς Αεροδρόμιο
Η Ελλάδα στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως στα ποσοστά καισαρικών
Δείτε το σημερινό σκίτσο του Αρκά
Αναλυτικά τα σημεία και οι ώρες
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Είχε σταλεί μήνυμα 112 στους κατοίκους
Συλλήψεις για πυρκαγιές που προκλήθηκαν από ψησταριά, πυροτεχνήματα και εργασίες
Τι προβλέπει αναλυτικά για όλα τα επιστημονικά πεδία
Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν στις 21:40 για τις ημέρες Κυριακή ως Πέμπτη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.