- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Αντιφασιστικό συλλαλητήριο πραγματοποιείται στη Νίκαια από τις 10 το πρωί σήμερα 21 Σεπτεμβρίου. Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι πραγματοποιείται στην πλατεία Παιδικής Στέγης στη Νίκαια.
Τη συγκέντρωση διοργανώνουν το Συνδικάτο Μετάλλου Πειραιά, η Πανελλήνια Ένωση Αμμοβολιστών-Καθαριστών, το Σωματείο Ηλεκτρολόγων Πλοίων, το Σωματείο Ναυπηγοξυλουργών, η Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού, η Πανελλήνια Ένωση Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής Ε.Ν «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», η Πανελλήνια Επαγγελματική Ένωση Μαγείρων Εμπορικού Ναυτικού, η Πανελλήνια Ένωση Ρυμουλκών - Ναυαγοσωστικών, η Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων ΝΑΤ, η Πανελλαδική Ένωση Ελαιοργοσαπουνοποιών, το Συνδικάτο Οικοδόμων Πειραιά, το Σωματείο Λογιστών Πειραιά, το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Πειραιά, το Σωματείο Καθαριστών - Καθαριστριών Πειραιά, το Σωματείο Ιδιωτικής Υγείας Πειραιά, το Παράρτημα Πειραιά Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Πειραιά, το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πειραιά, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Νίκαιας - Κορυδαλλού, το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Νίκαιας - Κορυδαλλού, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Σαλαμίνας.
Σημειώνεται ότι την ίδια ημέρα η Χρυσή Αυγή έχει προγραμματίσει ανοιχτή διανομή τροφίμων και ρουχισμού στις 11:00 το πρωί στο Περιβολάκι της Νίκαιας. Με απόφαση του γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής, όμως, η διανομή τροφίμων απαγορεύτηκε.
«Δεν επιτρέπεται, για λόγους δημόσιας ασφάλειας, κατά το χρονικό διάστημα από 06.00 ώρα του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου 2013 μέχρι και την 24.00 ώρα της ιδίας, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση-εκδήλωση, που σχετίζεται με την διανομή τροφίμων και άλλων ειδών από πολιτικά κόμματα, σε όλους τους κοινόχρηστους και δημόσιους χώρους στην περιοχή του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ιωάννη Ρέντη», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Κ. Τ.