- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Έληξε η «κατάληψη» στο γραφείο του Γαβρόγλου
Έπειτα από διαμαρτυρία φοιτητών και μαθητών για το εκπαιδευτικό νομοσχέδιο
Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας μαθητών, φοιτητών και εκπαιδευτικών στο υπουργείο Παιδείας ενάντια στο νομοσχέδιο για το νέο λύκειο και τις προωθούμενες αλλαγές στην παιδεία.
Νωρίτερα επικράτησε ένταση, όταν μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί εισέβαλαν στο υπουργείο Παιδείας, ανέβηκαν στο γραφείο του υπουργού, ζητώντας συνάντηση με τον κ. Γαβρόγλου, ο οποίος όμως απουσίαζε.
Μαθητές, φοιτητές κι εκπαιδευτικοί πραγματοποίησαν συνέλευση στον χώρο του υπουργείου για να αποφασίσουν τις περαιτέρω δράσεις τους και στη συνέχεια αποχώρησαν. Με κεντρικό σύνθημα «Αγώνας μαζικός, πανεκπαιδευτικός, θα είναι η απάντηση από δω και μπρος», οι συγκεντρωμένοι ζήτησαν να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο για την παιδεία, καθώς επίσης και μόνιμους διορισμούς όλων των αναπληρωτών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το χρονικό της υπόθεσης
Κερδίζουμε μία ώρα ύπνου
Αντικείμενο οι ζημιές από τις εργασίες για την κατασκευή της γραμμής 4 του Μετρό
Τι εντοπίστηκε μετά από έλεγχο
Σε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή και Σπάρτη τα τρία έργα
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι δηλώσεις της τρεις μήνες μετά τη δολοφονική επίθεση
Αυστηροί περιορισμοί έως τις 29 Οκτωβρίου 2026 για την προστασία του ζωικού κεφαλαίου
Ψηφιακά όλη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών - Με QR code η νέα κάρτα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.