Ελλαδα

Τον έκλεψαν και η αστυνομία τού είπε: «Δεν ερχόμαστε, ελάτε αύριο» (εικόνες)

Η ατάκα που άφησε άφωνο επιχειρηματία στην Εύβοια

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αντιμέτωπος με τραγελαφικές καταστάσεις βρέθηκε επιχειρηματίας στην Εύβοια.

Άγνωστοι «μπούκαραν» στο σπίτι του στον οικισμό Ροβιές, στο βόρειο τμήμα του νησιού και το έκαναν άνω-κάτω στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν χρήματα και τιμαλφή. Το σοκ του επιχειρηματία μόλις διαπίστωσε τη διάρρηξη ήταν μεγάλο. Η έκπληξή του, όμως, ακόμα μεγαλύτερη όταν τηλεφώνησε στην αστυνομία για να καταγγείλει το συμβάν και πήρε την απάντηση: «Δεν ερχόμαστε, ελάτε αύριο να κάνετε μήνυση».

«Πήραν τα κοσμήματα της γυναίκας μου, αξίας 6-7.000 ευρώ, και χρήματα δικά μου, περίπου 10.000 ευρώ. Εγώ, ερχόμενος στη βεράντα, βλέπω την πόρτα ανοιχτή, παίρνω την αστυνομία τηλέφωνο και μου λένε: "Δεν ερχόμαστε ελάτε αύριο να κάνετε μήνυση". Εγώ τους λέω: "Θέλω να 'ρθείτε τώρα εδώ". Και εκείνοι απαντούν: "Όχι, δεν ερχόμαστε, αύριο". Στο Αστυνομικό Τμήμα Λίμνης κάλεσα» τόνισε σε δηλώσεις του στο eviazoom.gr.

Σύμφωνα με το ίδιο άρθρο, αστυνομικές πηγές υποστηρίζουν ότι ο επιχειρηματίας ζήτησε να έρθουν στο σπίτι του οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν τυχόν αποτυπώματα των διαρρηκτών. Όπως του είπαν, δεν γινόταν να πραγματοποιηθεί έρευνα το ίδιο βράδυ.

Είναι η τρίτη φορά που ο επιχειρηματίας πέφτει θύμα ληστείας.