Ελλαδα

Χορεύτρια έπεσε σε ακάλυπτο φρέατιο και τραυματίστηκε στη σπονδυλική στήλη

Στη Λάρισα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σοβαρά τραυματισμένη στη σπονδυλική στήλη -σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών- συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας μια 21χρονη από τη Χαλκιδική.

Μέλος χορευτικού συγκροτήματος, ταξίδεψε το Σαββατοκύριακο στη Λάρισα στο πλαίσιο πανελλαδικού φεστιβάλ χορού Ποντίων. Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα και στην προσπάθειά της -σύμφωνα με κάποιες αναφορές- να κόψει δρόμο, έπεσε μέσω ακάλυπτου φρεατίου από ύψος 4 μέτρων στο υπόγειο ημιτελούς κατασκευής κτιρίου, ανάμεσα στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στη Νεάπολη και του γηπέδου AEL FC ARENA. Οι πυροσβέστες ειδοποιήθηκαν από τη φίλη της που βρισκόταν μαζί της.

Στο σημείο δεν υπήρχε περίφραξη ούτε είχε αναρτηθεί σχετική προειδοποίηση που να ενημερώνει τους περαστικούς για τους κινδύνους. Σύμφωνα με δημοσίευμα στο eleftheria.gr, πρόκειται για κτιριακές υποδομές που είχαν ξεκινήσει παράλληλα με την ανέγερση του AEL FC ARENA και προορίζονταν για εμπορικό κέντρο. Ωστόσο, το σχέδιο εγκαταλείφθηκε στην πορεία. Περίφραξη υπάρχει μόνο κατά μήκος της οδού Καρδίτσης.