- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Τουλάχιστον τρία εκατοστά προς τα νοτιοδυτικά από τον σεισμό των 6,4 Ρίχτερ τα ξημερώματα της Παρασκευής μετακινήθηκε η Ζάκυνθος, σύμφωνα με τον Διευθυντή Ερευνών στο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών, Αθανάσιο Γκανά.
Ο κ.Γκανάς, μιλώντας στα «ΝΕΑ», ανέφερε πως με τα έως τώρα δεδομένα ο μηχανισμός γέννησης του σεισμού δείχνει δύο ρήγματα, ωστόσο οι επιστήμονες δεν έχουν ακόμη ξεκάθαρη εικόνα για το ποιο ρήγμα προκάλεσε τον σεισμό των 6,4 ρίχτερ.
Μάλιστα φαίνεται ότι το τσουνάμι που προκλήθηκε από τον σεισμό ήταν τελικά 70 εκατοστά και χρειάστηκαν 56 λεπτά για να φτάσει ως τις ακτές της Ιταλίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ημερομηνία που πρέπει να θυμάστε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Αντιστάθηκε στην σύλληψη
Το μήνυμα του τραγουδιστή από την πίστα
Αναζητούνται οι εμπλεκόμενοι
Τα αιτήματα που απαντήθηκαν από το δικαστήριο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο - Πού θα σημειωθούν βροχές
Στο επίκεντρο του συνεδρίου βρίσκονται οι σημαντικότερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η πρωτεύουσα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.