- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο τυχερός άτυχος της ημέρας - Έπεσε από τον 3ο όροφο και σταμάτησε στην τέντα του ισογείου
Ο 23χρονος πρόσφυγας έφερε μόνο λίγες εκδορές
Ήταν λίγο μετά τις 2:00 τη νύχτα όταν ένας 23χρονος πρόσφυγας έπεσε από όροφο πολυκατοικίας και σώθηκε από τύχη σταματώντας πάνω στην τέντα του ισογείου.
Ο νεαρός άντρας βρισκότανε στον 3ο όροφο σε διαμέρισμα στην οδό Καραϊσκάκη στο κέντρο της πόλης, όταν για άγνωστη αιτία έπεσε, σταμάτησε στην τέντα και παρέμεινε εκεί ακινητοποιημένος, μέχρι που περαστικοί ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Αμέσως έφτασε στο σημείο ένα όχημα με 3 άνδρες, καθώς και το ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του trikalaola.gr, τον νεαρό πρόσφυγα κατέβασαν από την τέντα στο ύψος του πυροσβεστικού οχήματος και τον παρέλαβε το ασθενοφόρο.
Στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου μεταφέρθηκε, διαπιστώθηκε πως έφερε μόνο λίγες εκδορές και έγινε εισαγωγή στη χειρουργική κλινική.
Η Αστυνομία εξετάζει τις συνθήκες της πτώσης του νεαρού πρόσφυγα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ και έβρισε τους αστυνομικούς
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Όλα τα νεότερα από τα πύρινα μέτωπα
Πότε είναι του Αγίου Φανουρίου
Πώς τα smartphones άλλαξαν την παραδοσιακή έξοδο για καφέ
Δείτε τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς
Ποιοι δικαιούνται έως 1.939 ευρώ τον μήνα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Είχε προηγηθεί το περιστατικό με τα 600 ευρώ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.