Ελλαδα

Ρόδος - Νύφη κατηγόρησε την πεθερά της ότι αποπλάνησε τον ίδιο τον εγγονό της

Σύμφωνα με την «Δημοκρατική», η ιστορία αυτή ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2012

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
dikastirioaithousa.jpg
© eurokinissi

Ελεύθερη χωρίς όρους αφέθηκε χθες μια 80χρονη γυναίκα την οποία η νύφη της είχε κατηγορήσει στο παρελθόν για αποπλάνηση του ανήλικου εγγονού της. Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα από ανακριτή και εισαγγελέα, μετά την απολογία της ηλικιωμένης γυναίκας.

Σύμφωνα με την «Δημοκρατική», η ιστορία αυτή ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2012, όμως είχε τεθεί στο αρχείο με διάταξη του εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ρόδου.

Το χρονικό

Αρχικά, η μητέρα του τότε 3,5 ετών αγοριού, είχε καταγγείλει ότι το παιδί της αποπλανήθηκε από άγνωστο πρόσωπο, ισχυριζόμενη, ότι το ίδιο το παιδί τής είχε εκμυστηρευθεί το γεγονός.

Για το περιστατικό διενεργήθηκε προκαταρκτική εξέταση, ελήφθησαν καταθέσεις και το παιδί υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική έκθεση, η οποία δεν επιβεβαίωσε τις καταγγελίες.

Όπως αναφέρει, όμως, η «Δημοκρατική», 6 χρόνια μετά, η μητέρα του παιδιού φέρεται να συγκεκριμενοποίησε τις αόριστες αρχικές καταγγελίες της, στο πρόσωπο της πεθεράς της, αναφερόμενη πιο συγκεκριμένα σε άλλα περιστατικά κακοποίησής του, που όπως υποστηρίζει, της είχε το παιδί περιγράψει.

Και το ίδιο το παιδί, φέρεται να «ενοχοποίησε» τη γιαγιά του, εξεταζόμενο αρμοδίως κι από τους δικαστικούς πραγματογνώμονες. Όμως οι πραγματογνώμονες, δεν κατέληξαν σε σαφές συμπέρασμα περί κακοποίησής του ή μη.

Η ηλικιωμένη γυναίκα, κατά τη διάρκεια της χθεσινής της απολογίας, αρνήθηκε και απέκρουσε ως εντελώς αβάσιμη, απαράδεκτη και «κατασκευασμένη» την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου, η οποία όπως είπε, είναι προϊόν της «αρρωστημένης φαντασίας της πάσχουσας από διπολική διαταραχή και σχιζοφρένεια μηνύτριάς της», Τονίζοντας, μάλλιστα, ότι είναι η δεύτερη φορά που η μηνύτρια και νύφη της,προσπαθεί να την εμπλέξει σε μία  απαράδεκτη ιστορία που γέννησε η αρρωστημένη φαντασία της.

Η εναντίον της καταδίωξη, όπως ισχυρίστηκε, αναζωπυρώθηκε 6 ολόκληρα χρόνια μετά τη αρχική ψευδή καταμήνυση που υπέβαλε εναντίον της, επειδή ο γιος της στις αρχές του έτους 2018, μη αντέχοντας άλλο την ψυχοπαθητική συμπεριφορά της συζύγου του, της ανακοίνωσε την οριστική απόφασή του να λύσει τον γάμο τους. Υποστήριξε ακόμη ότι η μηνύτριά της πιστεύει ακράδαντα ότι είναι μάγισσα και της έχει κάνει μάγια.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ