Ελλαδα

ΓΓ Ειδικών Φρουρών για την επίθεση στο ΑΤ Ομονοίας: Ήθελαν νεκρό

«Η ανεξελέγκτη δράση των αναρχικών είναι αποτελέσματα της κατάργησης της ομάδας Δέλτα»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Την καταγγελία πως οι κουκουλοφόροι που επιτέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο ΑΤ Ομονοίας ήθελαν νεκρό διατύπωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Θέμα 104,6 ο Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος προσθέτοντας ότι μια από τις μολότοφ που πέταξαν οι άγνωστοι στο ΑΤ Ομονοίας είχε στόχο τα κρατητήρια «αλλά ευτυχώς δεν ανεφλέγη».

«Μετά τους χτύπησαν και με πτυσσόμενα γκλοπ» πρόσθεσε ο κ. Μαυροειδάκος επισημαίνοντας ότι από τις δεκάδες μολότοφ που πέταξαν οι άγνωστοι «οι 10 είχαν στόχο τον σκοπό».

«Η ανεξελέγκτη δράση των αναρχικών είναι αποτελέσματα της κατάργησης της ομάδας Δ. Έχουμε επεισόδια από εύσωμους αναρχικούς που θυμίζουν μπράβους με πτυσσόμενα γκλοπ. Υπάρχουν διαχρονικές πολιτικές ευθύνες αλλά οι προηγούμενες υπηρεσίες δεν είχαν τουλάχιστον καταργήσει υπηρεσίες άμεσες επέμβασης» πρόσθεσε ο κ. Μαυροειδάκος.

«Εμείς φοβόμαστε εδώ και καιρό ότι θα έχουμε και νεκρό αστυνομικό και μας λένε γραφικούς» πρόσθεσε και κατέληξε με την εκτίμηση ότι δεν υπάρχει πολιτική βούληση για την αντιμετώπιση των αναρχικών.