- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Τρόμος στη Λαμία - Μαθητής φέρεται να πυροβόλησε μέσα στο σχολείο
Την προανάκριση ανέλαβε το Τμήμα Ασφάλειας
Τρόμος και μεγάλη αναστάτωση επικράτησαν το πρωί σε Γυμνάσιο στη δυτική Λαμία, μετά από πυροβολισμό που ακούστηκε από τις τουαλέτες του σχολείου, σύμφωνα με το lamiareport.gr.
Ο πυροβολισμός τρόμαξε τους καθηγητές και τους υπόλοιπους μαθητές με αποτέλεσμα να τρέξουν να δουν τι συνέβη. Εκεί βρήκαν τον μαθητή να κρατάει στα χέρια του το όπλο που σύμφωνα με το παιδί είχε εκπυρσοκροτήσει και, ευτυχώς, ήταν κρότου– λάμψης. Ο 13χρονος δικαιολογήθηκε ότι ήθελε να τρομάξει έναν άλλο μαθητή που παρενόχλησε τη φίλη του, κατά την ίδια πηγή.
Στο σχολείο έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας, ο 13χρονος προσήχθη, ενώ για το συμβάν ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λαμίας. Εκείνος, έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος ο 13χρονος και να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του για παράβαση του νόμου περί όπλων και σε βάρος του πατέρα για πλημμελή φύλαξη οπλισμού και παράβασης της εποπτείας ανηλίκου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνεχίζονται και αύριο οι έντονες βροχοπτώσεις
Η ενημέρωση του Λιμενικού
Σοβαρές καταστροφές σε ζωικό κεφάλαιο και υποδομές από το πέρασμα της κακοκαιρίας
Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου
Όσα τόνισε η Μαρία Σάκκαρη για τον γάμο με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη
Έσπασε το πίσω τζάμι του λεωφορείου μετά από σύγκρουση
Πυρκαγιά σε πολυκατοικία από κεραυνό και εκτροπές αεροσκαφών λόγω νεροποντής
Γλίστρησε και έπεσε από μεγάλο ύψος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο Ηλίας Στύλος, ο street artist γνωστός μέσα από το ψευδώνυμο «Hayate», είπε το δικό του τελευταίο «αντίο» στον τραγουδιστή
Το νησί με τη μικρότερη μείωση
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Ισχυρίζεται ότι του χρωστούσε 5.000 ευρώ
«Δεν θα γράψεις εσύ εμένα», φέρεται να τους είπε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.