Ελλαδα

Ναύπακτος: 76χρονος συνελήφθη επ' αυτοφόρω να ασελγεί σε δύο 13χρονα κορίτσια

Τα είχε παρασύρει σε απόμερη περιοχή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
peripoliko.jpg
©EUROKINISSI

Νέο περιστατικό με ηλικιωμένο άνδρα, που προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικων παιδιών που δεν έχουν συμπληρώσει καν το 14ο έτος της ζωής τους, συγκλονίζει την κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με το lamiareport, πρόκειται για έναν 76χρονο από τη Ναύπακτο, που συνελήφθη από αστυνομικούς το απόγευμα της Τετάρτης (10/10) σε απόμερη περιοχή του παραλιακού οικισμού Καστρακίου Φωκίδας, να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο κοριτσιών Ρομά ηλικίας 13 ετών.

Ο ηλικιωμένος, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, είχε παρασύρει τα κοριτσάκια υποσχόμενος ότι θα τους δώσει λεφτά και τα οδήγησε σύμφωνα με τη δικογραφία σε ερημικό μέρος όπου άρχισε να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις.

Ωστόσο, έτυχε σε περιπολία των αστυνομικών του ΑΤ Ευπαλίου, που έκπληκτοι αντίκρυσαν τον ηλικιωμένο να έχει στο αυτοκίνητό του τα δύο ανήλικα κορίτσια και τον συνέλαβαν επι τόπου.

Ο 76χρονος οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στον Εισαγγελέα Άμφισσας όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. Ο άνδρας κατηγορείται για κακουργηματική πράξη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ