Ελλαδα

Έγκλημα στον Έβρο: Άγρια μαχαιρωμένες και δεμένες βρέθηκαν οι τρεις γυναίκες

Εντοπίστηκαν δύο μαχαίρια - Στρατιωτικού τύπου το ένα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
evros.jpg
© EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/ΑΡΧΕΙΟΥ

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η δολοφονία τριών γυναικών, οι οποίες εντοπίστηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης από αγρότη σε παρέβρια περιοχή στο Πραγγί Διδυμοτείχου.

Άγνωστος ή άγνωστοι δράστες, έσφαξαν στην κυριολεξία, μία γυναίκα περίπου 30 με 35 ετών, μία νεαρότερη γυναίκα κι ένα ανήλικο κορίτσι, ενώ σύμφωνα με το thrakinea.gr, η κάθε μία από τις γυναίκες ήταν δεμένη, ενώ και οι τρεις είχαν βαθύ τραύμα στο λαιμό. Στο σημείο εντοπίστηκαν δύο μαχαίρια, το ένα σύμφωνα με πληροφορίες στρατιωτικού τύπου.

Το αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισε πρώτος αγρότης, ο οποίος πήγε στο χωράφι του για να εκτελέσει εργασίες. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τα τρία πτώματα βρίσκονταν στην περιοχή περισσότερες από τρεις ημέρες.

Κανείς αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα ούτε για την ταυτότητα των θυμάτων, αλλά ούτε και του δράστη ή των δραστών. Tα θύματα είναι μελαμψά, κάτι που πιθανώς οδηγεί στο να έχουν καταγωγή ή από τη βόρεια Αφρική ή από την Ασία.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για την εξακρίβωση στοιχείων των θυμάτων και αναζητεί κάθε αξιοποιήσιμο στοιχείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι πιθανό να έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους, κάτι που θα φανεί από τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA. 

Πληροφορίες: thrakinea.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ