Ελλαδα

Δολοφονία Λαγούδη: Τα δύο λάθη - κλειδιά των δραστών

Τρεις οι ύποπτοι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
lagoudi1.jpg

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη καθώς οι αρχές «κατονομάζουν» τρία άτομα ως υπόπτους με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ο ένας είναι ο ηθικός αυτουργός και έχει προσωποποιηθεί μετά την ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας σε άτομο από το στενό φιλικό περιβάλλον της 44χρονης και οι δύο οι δράστες που εκτέλεσαν και έκαψαν την άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με το Star, ωστόσο, οι τρεις άνδρες που ενορχήστρωσαν και εκτέλεσαν το σχέδιο έκαναν βασικά λάθη, που οδήγησαν τις αρχές στον εντοπισμό τους. 

Αρχικά, δεν υπολόγισαν πως ο υπερκοριός του FBI, θα εντόπιζε το στίγμα του κινητού, σε σπίτι στο Αιτωλικό, που ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο του φερόμενου ως ηθικού αυτουργού.

Υπενθυμίζεται ότι το κινητό της ήταν σε λειτουργία και μετά την εξαφάνισή της, το πρωί της 6ης Ιανουαρίου.

Το δεύτερο λάθος που πρόδωσε τους δράστες, όπως ανέφερε το Star, ήταν ότι ο θάνατός της είχε σκηνοθετηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να δείχνει αυτοκτονία χωρίς οι δράστες να υπολογίσουν στην αιθάλη που βρέθηκε έξω από το αυτοκίνητο, γεγονός που σημαίνει πως κάποιος άνοιξε την πόρτα αμέσως μόλις πέθανε η άτυχη γυναίκα.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα πελματικά αποτυπώματα της Ειρήνης Λαγούδη μέσα στο αυτοκίνητο, αλλά και τα σκόρπια προσωπικά της αντικείμενα έδειχναν ότι προηγήθηκε καβγάς.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθεί από την ανακρίτρια Αγρινίου για απολογία ο φερόμενος ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ