Ελλαδα

Ελεύθερος ο γιατρός που αυνανιζόταν ενώ εξέταζε ασθενείς (video)

Τι υποστήριξε στην απολογία του

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Με τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, αφέθηκε την Τρίτη ελεύθερος ο 55χρονος γιατρός από τον Άγιο Νικόλαο που αυνανιζόταν την ώρα που εξέταζε ασθενείς του.

Κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της εξέτασης μιας 25χρονης γυναίκας, η οποία και τον κατήγγειλε στην αστυνομία. Μετά τη σύλληψή του, και άλλες γυναίκες προχώρησαν σε ανάλογες καταγγελίες σε βάρος του.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, το μεσημέρι της Τρίτης, στο Δικαστικό Μέγαρο Νεάπολης, ισχυρίστηκε ότι αυτά που έκανε έγιναν με τη συναίνεση των ασθενών του. Όπως είπε, δεν κατάλαβε ποτέ ότι τις προσέλαβε με τη συμπεριφορά του, καθώς αισθάνθηκε ότι ήταν αμοιβαίο. Μετά την απολογία του, ο γιατρός μίλησε στο Κρήτη ΤV και με απόλυτη ψυχραιμία ζήτησε συγγνώμη από τα θύματά του.

«Νιώθω αλαφρωμένος γιατί τιμωρούμαι όπως πρέπει. Σαν άνθρωπος της εκκλησίας λυπάμαι, αν και είχα εξομολογηθεί. Μπορεί οποιοσδήποτε να κατηγορήσει έναν γιατρό, θεωρώντας ότι μία απλή εξέταση μπορεί να είναι παρενόχληση, γι’ αυτό εξάλλου και είμαι έξω» τόνισε.

Με πληροφορίες από cretalive.gr/Κρήτη TV/ekriti.gr