- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Με διευρυμένο ωράριο θα λειτουργήσουν αύριο και μεθαύριο (27-28 Σεπτεμβρίου) ακόμα περισσότερα Ταχυδρομικά Καταστήματα σε Αττική, Θεσσαλονίκη και τους υπόλοιπους νομούς της Ελλάδας, προκειμένου να διευκολυνθεί το κοινό στις οικονομικές συναλλαγές.
Σύμφωνα με τα ΕΛΤΑ, πρόκειται για 83 καταστήματα που θα είναι στη διάθεση των πελατών, τα οποία επιλέχτηκαν από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, για να εξοφλήσουν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις (ΕΝΦΙΑ & λοιπές οφειλές Δημοσίου) και να πραγματοποιήσουν τις καθημερινές συναλλαγές τους , παραμένοντας ανοιχτά έως αργά.
Παράλληλα οι πελάτες θα μπορούν να εξυπηρετούνται και από το δίκτυο των Ταχυδρομικών Πρακτορείων των ΕΛΤΑ το οποίο λειτουργεί με το ωράριο καταστημάτων και απλώνεται σε όλη την Ελληνική Επικράτεια.
«Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία συμπλήρωσαν 190 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας, παραμένοντας πιστά στον κοινωνικό τους ρόλο έχουν πάντα στο επίκεντρο τους πελάτες με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή τους» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση των ΕΛΤΑ.
Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για το κοντινότερο κατάστημα με διευρυμένο ωράριο εδώ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Yποδειγματική η συμπεριφορά των αγροτών στα Μάλγαρα» σημείωσε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.
Ποιες ανθρώπινες δεξιότητες θα παραμείνουν πολύτιμες;
Οι εκδρομείς των Χριστουγέννων ξεκίνησαν σήμερα από πολύ νωρίς το πρωί το ταξίδι τους
Η πρόγνωση των επόμενων ημερών
Μετέφερε περισσότερους από τέσσερεις τόνους κοκαΐνης
Τελευταίες αγορές μία ημέρα πριν τα Χριστούγεννα
Οι έκτακτες τροποποιήσεις των επόμενων ημερών
Η λαογραφία και η εκκλησιαστική ιστορία
Πότε «γεννήθηκε» το έθιμο
H μητέρα της βουλεύτριας Έλενας Ακρίτα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 97 ετών
Πολύωρες διαδρομές και μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς
Ακόμα και μέσα από χωματόδρομους η έξοδος των εκδρομέων
Μια μέρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών αφιερωμένη στην ικανότητα να συνεχίζουμε πιο δυνατοί
Από παρακαμπτηρίους η έξοδος των εκδρομέων των Χριστουγέννων 2025
«Fake news ότι η ΕΛΑΣ δίνει καρόδρομους ως επίσημες παρακαμπτήριες» δηλώνει η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.