Ελλαδα

Απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο

Λόγω θυελλωδών ανέμων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
boat243.jpg
©EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν πραγματοποιείται κανένα πρωινό δρομολόγιο για τα νησιά του Αιγαίου από το λιμάνι του Πειραιά, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος. Παράλληλα, δεμένα θα μείνουν μέχρι νεοτέρας τα πλοία σε Λαύριο και Ραφήνα λόγω της κακοκαιρίας.

Κλειστό είναι επίσης το πορθμείο Ρίο-Αντίρριο, όπως και το πορθμείο Αγία Μαρίνα-Νέα Στύρα, ενώ δεν πραγματοποιήθηκε το πρωινό δρομολόγιο των 06.00 από Αρκίτσα για Αιδηψό. Επιπλέον, δεμένα θα είναι τα πλοία και από το λιμάνι του Βόλου με προορισμό τις Σποράδες, ενώ δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια από Καβάλα για Πρίνο και Θάσο.

Κανονικά εκτελούνται μέχρι στιγμής τα δρομολόγια από Πέραμα για Παλούκια.

Ακυρώθηκαν δρομολόγια

Την Τρίτη, από τον Πειραιά δεν εκτελέστηκε κανένα δρομολόγιο του «Super Jet» για Σέριφο, Φολέγανδρο, Σαντορίνη, Ίο, Σίφνο και Μήλο. Επίσης, «δεμένο» έμεινε και το πλοίο «Διαγόρας» για Καβάλα, Λήμνο, Μυτιλήνη Χίο, Βαθύ, Φούρνοι, Αγ. Κήρυκο και Πάτμο.

Τα προγραμματισμένα δρομολόγιά τους δεν εκτέλεσαν, επίσης, τα επιβατηγά πλοία «Πρέβελης» για Ρόδο, Χάλκη, Διαφάνι, Κάρπαθο, Κάσο, Ανάφη Θήρα και «Νήσος Ρόδος» για Χίο και Μυτιλήνη.

Από το Λαύριο, τέλος, δεν εκτελέστηκε το δρομολόγιο για Κέα, ενώ κλειστές παρέμειναν οι γραμμές Πέραμα - Παλούκια Σαλαμίνας, Αρκίτσα - Αιδηψός και Πρίνος - Καβάλα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.