- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θ. Μαυρίδης: Δεν είναι δυνατόν να κάνουμε τη δουλειά μας και να οδηγούμαστε στο κρατητήριο
«Ο κ. Καμμένος έχει προηγούμενο με όλο τον χώρο του Τύπου» δηλώνει ο εκδότης του «Φιλελεύθερου»
«Ο Φιλελεύθερος έχει μια αντίληψη για την επικαιρότητα, η οποία δεν είναι αρεστή στους κόλπους της κυβέρνησης» ανέφερε σε δηλώσεις του το πρωί της Δευτέρας ο εκδότης της εφημερίδας Θανάσης Μαυρίδης.
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, υποστήριξε πως «δεν είναι δυνατόν σε μια δυτική χώρα οι δημοσιογράφοι να οδηγούνται στο κρατητήριο επειδή κάνουν τη δουλειά τους». Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για τις διαρροές του Υπουργείου Δικαιοσύνης (σ.σ. όλοι είναι ίσοι στα μάτια του νόμου), υπογραμμίζοντας πως «αυτό φαίνεται να μην ισχύει για τα μέλη του Ρουβίκωνα».
Ο κ. Μαυρίδης κατηγόρησε τον επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και κυβερνητικό εταίρο Πάνο Καμμένο πως «έχει προηγούμενο με όλο τον χώρο του Τύπου», καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που κινείται νομικά εναντίον δημοσιογράφων. Όπως είπε, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας συνηθίζει «να καταθέτει μηνύσεις σε Αστυνομικά Τμήματα και όχι στην εισαγγελία».
Έργα με απευθείας ανάθεση στο προσφυγικό
Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του υπεραμύνθηκε του ρεπορτάζ της εφημερίδας για το προσφυγικό, επαναλαμβάνοντας ότι η Ελλάδα πήρε ευρωπαϊκά κονδύλια ύψους 1,6 δισ. ευρώ για να δημιουργήσει κέντρα πρώτης υποδοχής και ταυτοποίησης σαν τη Μόρια της Λέσβου.
Μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι υπήρξαν πολλά έργα (π.χ. εκκενώσεις βόθρου, τροφοδοσία) τα οποία δόθηκαν με απευθείας ανάθεση σε εργολάβους.
Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας στάθηκε αφορμή για να υποβάλει μήνυση ο Πάνος Καμμένος και ο εκδότης Θανάσης Μαυρίδης, ο διευθυντής Παναγιώτης Λάμψιας και η αρχισυντάκτης του πολιτικού ρεπορτάζ Κατερίνα Γαλανού να περάσουν στο κρατητήριο τη νύχτα του Σαββάτου πριν αφεθούν ελεύθεροι το πρωί της Κυριακής.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παράλληλα κατατέθηκαν και παράβολα της τάξης των 600.000 ευρώ
Αφέθη ελεύθερος με περιοριστικούς όρους
Σπιτονοικοκύρης εντόπισε νεκρή γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής σε διαμέρισμα στα Χανιά - Έρευνα των Αρχών
Έφοδος της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος σε σπίτι συνταξιούχου γιατρού - Κατασχέθηκε παράνομο υλικό
Τι ισχύει για εισιτήρια και αλλαγές
Στο σημείο έχει διακοπεί η κυκλοφορία
Eίχε προβλεφθεί και υπήρχε υποστήριξη στο τηλεφωνικό κέντρο
Mια παραχώρηση του Studio Κλεισθένης αποκλειστικά για την Athens Voice
Δείτε αναλυτικά τι ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ
Ο συγγραφέας και πατέρας δύο παιδιών μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια οικογένεια με ένα παιδί στο φάσμα του αυτισμού
Προχωρά η δεύτερη φάση μετασχηματισμού
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη για τις επόμενες μέρες
Πώς έφτασαν οι Αρχές στα ίχνη τους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αποστέλλονται επίσης δύο Ανώτεροι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας - Η δήλωση Δένδια
Η πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο
Υπήρξε μέλος του Ινστιτούτου «Νίκος Πουλαντζάς» και συνιδρυτικό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Σε πλήρη εξέλιξη οι επιχειρήσεις επαναπατρισμού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.