Ελλαδα

Οι 4 δολοφονίες στις οποίες φερόταν να είναι μπλεγμένη η 33χρονη νεκρή

Το 2011 ούσα έγκυος είχε δεχθεί πυροβολισμό στο κεφάλι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό
Περιπολικό © EUROKINISSI / ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Το όνομα της 33χρονης Κ.Α. που «γαζώθηκε» στην Κηφισιά, βρίσκονταν ψηλά στην λίστα της ΕΛ.ΑΣ με τους ανθρώπους που έχουν σχέση με τα κυκλώματα της νύχτας και τα πληρωμένα «συμβόλαια θανάτου».

Εκτός από τη σύλληψη που είχε για ένοπλες ληστείες, η 33χρονη είχε απασχολήσει τις Αρχές και για πληρωμένα «συμβόλαια θανάτου» που αφορούσαν, σύμφωνα με το newsit.gr, «βαριά» ονόματα της νύχτας, με αφετηρία το 2009 με την δολοφονία της Μαρίας Καυχιέρη, μέσα σε ζαχαροπλαστείο στα Καμίνια του Πειραιά.

Μάλιστα, το 2011 ούσα έγκυος στον 7ο μήνα, είχε δεχθεί δολοφονική επίθεση από δύο αγνώστους πιστολέρο οι οποίοι την είχαν πυροβολήσει στο κεφάλι, στην οδό Βεΐκου στο Γαλάτσι. Παρά το βαρύ τραυματισμό της, είχε καταφέρει να κρατηθεί στην ζωή και μάλιστα να γεννήσει το βρέφος που κυοφορούσε.

Το χρονικό των δολοφονιών στις οποίες η 33χρονη είχε απασχολήσει τις Αρχές

  • Μάιος 2009: Η σύζυγος του ήδη δολοφονημένου εκείνη την εποχή «νονού» της νύχτας Γιώργου Αυτιά, πέφτει νεκρή μέσα σε ζαχαροπλαστείο στα Καμίνια. Ένας άγνωστος μπήκε την ώρα που η γυναίκα είχε παραγγείλει γλυκά και την πυροβόλησε στο κεφάλι. Τότε είχε θεωρηθεί ύποπτη η 33χρονη για λόγους αντεκδίκησης, χωρίς όμως ποτέ να προκύψουν στοιχεία σε βάρος της. Η νεκρή ήταν κουμπάρα γνωστής ηθοποιού.
  • Ιούνιος 2009: Έξω από καφετερία στο Γαλάτσι δολοφονείται από δυο άτομα ο ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων διασκέδασης, Γιώργος Αναγνωστόπουλος. Τότε το όνομα της 33χρονης επίσης είχε πέσει στο τραπέζι των ερευνών, χωρίς όμως και σε αυτή την φάση να προκύψει εμπλοκή της.

2011: Έπειτα από απόπειρα δολοφονίας σε βάρος της, η 33χρονη είχε φύγει από την Ελλάδα μαζί με την νεογέννητη κόρη της, προκειμένου να αποφύγει μια νέα απόπειρα δολοφονίας της.

  • Μάιος 2017: Έξω από σχολείο στα Γλυκά Νερά πέφτει νεκρός ο γνωστός «νονός» της νύχτας Βασίλης Γρίβας και μάλιστα μπροστά στα μάτια του ανήλικου γιου του. Οι Αστυνομικοί είχαν εξετάσει το ενδεχόμενο, πίσω από το «συμβόλαιο θανάτου» να βρίσκονταν η 33χρονη, χωρίς όμως να καταφέρουν να στοιχειοθετήσουν τις υποψίες τους.
  • Ιούλιος 2018:  Πέφτει νεκρός στο Παλαιό Φάληρο από σφαίρες πληρωμένων πιστολέρο ο Μανώλης Καραγιάννης που είχε θεωρηθεί ύποπτος της δολοφονίας Στεφανάκου. Και σε αυτή την δολοφονία στα γραφεία της Ασφάλειας είχε ακουστεί το όνομα της Κ.Α. χωρίς όμως οι αστυνομικοί να εντοπίσουν στοιχεία ενοχής…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ