- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στις 18 Σεπτεμβρίου του 2013 ο Παύλος Φύσσας - ο μουσικός Killah P - άφησε την τελευταία του πνοή δολοφονημένος από τον Γιώργο Ρουπακιά, μέλος της Χρυσής Αυγής, στο Κερατσίνι.
Φέτος συμπληρώνονται πέντε χρόνια από τη δολοφονία, ενώ η δίκη της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται. Συναυλίες και πορείες έχουν προγραμματιστεί για την επέτειο μνήμης, ενώ η μητέρα του δολοφονημένου μουσικού, Μάγδα Φύσσα, άνοιξε το σπίτι της στη ραδιοφωνική «Ελληνοφρένεια». Έγινε μια συζήτηση περί δικαίου και δικαιοσύνης, αλλά και για την πεντάχρονη απουσία του παιδιού της από τη ζωή της.
«Έχει γίνει μια δολοφονία. Η λέξη δίκαιο πού μπορεί να χωρέσει;», αναρωτιέται η μητέρα του Παύλου Φύσσα.
Ερωτηθείσα αν ήταν στη θέση της να τιμωρήσει τους ενόχους η Μάγδα Φύσσα απάντησε: «Κομμάτια, αυτό πιστεύω. Μόνο σε κομμάτια. Βλέπεις στα πρόσωπα τους ότι δεν υπάρχει ίχνος μετάνοιας. Αντιθέτως θεωρούν ότι οι δικοί τους άνθρωποι που είναι κατηγορούμενοι ότι είναι ήρωες»
Στην ερώτηση τι σας λείπει πιο πολύ από τον Παύλο η Μάγδα Φύσσα απάντησε το «Μάνα».
Ακούστε όλη τη συνέντευξη της Μάγδας Φύσσα
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυρή κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο διενεργεί την προανάκριση
Αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο γαστρεντερικό
Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΦΕΤ έχει ήδη απαιτήσει την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο ωστόσο αναμένεται να είναι βελτιωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ποιο είναι το κόστος;
Τον εντόπισε ο ξάδερφός του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.