Ελλαδα

Πήραν προθεσμία οι Πακιστανοί και ο Ιρακινός για το έγκλημα στου Φιλοπάππου (εικόνες)

Οδηγήθηκαν στην Ευελπίδων χωρίς δικηγόρο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4048524.jpg
© EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Χωρίς επεισόδια οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων οι τρεις αλλοδαποί που κατηγορούνται για την επίθεση σε ζευγάρι στο λόφο του Φιλοπάππου που οδήγησε στον θάνατο τον 25χρονο φοιτητή Νικόλα Μουστάκα.

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθούν στον εισαγγελέα για τον θάνατο του 25χρονου Νικόλα Μουστάκα, στου Φιλιπάππου έφτασαν λίγο πριν τις 17:30.

19945730.jpg
© ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

19945694.jpg
© ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ


Οι δύο Πακιστανοί και ο Ιρακινός που κατηγορούνται για την επίθεση έφτασαν στα δικαστήρια λίγο πριν τις 17:30 για να καταθέσουν.  Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις μετέβησαν στον εισαγγελέα και κατόπιν στον ανακριτή, άκουσαν τις κατηγορίες που τους βαραίνουν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν -πιθανότατα το πρωί της Δευτέρας. Πάντως, οι τρεις συλληφθέντες δεν έχουν δικηγόρο και δεν είναι ακόμα βέβαιο το πότε θα απολογηθούν.

listes_filopappou2.jpg


Σε επίσημες ανακοινώσεις για την εξιχνίαση της δολοφονίας του 25χρονου Νικόλα Μουστάκα στον Λόφο του Φιλοπάππου, προχώρησε νωρίτερα η Ελληνική Αστυνομία. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αρχικά πλησίασαν τον 25χρονο φοιτητή και την23χρονη φίλη του οι δύο Πακιστανοί και τους ζήτησαν ένα τσιγάρο. Στη συνέχεια έφυγαν, ενώ επέστρεψαν λίγο αργότερα, μαζί με τον Ιρακινό. Τότε ζήτησαν από το ζευγάρι να τους δώσει χρήματα και τα κινητά τους τηλέφωνα, ενώ απείλησαν το θύμα με ένα μαχαίρι και ένα σπασμένο μπουκάλι. Ο 17χρονος πήγε στην κοπέλα, ενώ οι άλλοι δύο στον 25χρονο και συνεπεία της απειλής τους ο νεαρός φοιτητής έπεσε στον γκρεμό. Όπως τόνισαν οι αστυνομικοί κατά την σημερινή παρουσίαση της υπόθεσης, στο σημείο βρέθηκε μια κομμένη αλυσίδα, που φορούσε το θύμα, ενώ δεν εντοπίστηκε μια δεύτερη που είχε πάνω του, κάτι που ενισχύει το ενδεχόμενο ότι οι δράστες έσπρωξαν τον φοιτητή για να του την πάρουν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ