- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Επιπλέον δρομολόγια για το Σούνιο την Κυριακή για την πανσέληνο του Αυγούστου
Στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί συναυλία στο ναό του Ποσειδώνα
Αυξάνονται τα δρομολόγια προς και από το Σούνιο την Κυριακή, προκειμένου να εξυπηρετηθεί το κοινό που θα θελήσει να παρακολουθήσει τη συναυλία που θα γίνει στο Ναό του Ποσειδώνα με φόντο την πανσέληνο.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Ναό Ποσειδώνα, στο Σούνιο, με πανσέληνο την Κυριακή 26 Αυγούστου στις 21:00 ώρα, με τους Γιάννη Κότσιρα, Γιώργο Ανδρέου και Κορίνα Λεγάκη.
Ο Δήμος Λαυρεωτικής θα διαθέσει πούλμαν για τη μεταφορά των πολιτών από το Λαύριο στο Σούνιο, ώστε να παρακολουθήσουν τη συναυλία και να απολαύσουν το φαινόμενο της πανσελήνου. Τα πούλμαν θα ξεκινήσουν από την Κεντρική Πλατεία Λαυρίου (ΚΕΠ), με κατεύθυνση προς το Σούνιο στις 19:00, στις 20:00 και στις 20:45 με επιστροφή στις 23:30 και στις 00:30.
Επίσης, το ΚΤΕΛ Αττικής θα διαθέσει επιπλέον δρομολόγια από την Αθήνα (Πεδίον του 'Αρεως) για το Σούνιο, με το τελευταίο δρομολόγιο να αναχωρεί μετά το τέλος της Συναυλίας, από το Σούνιο προς την Αθήνα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο καιρός των επόμενων ημερών
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Άρπαξαν ένα ζευγάρι παπούτσια
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευής τρόλεϊ;
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.