- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στάσεις εργασίας αύριο στην ΥΠΑ - Σε ποια νησιά αναμένονται προβλήματα
Από τις 08.00 έως τις 12.00 και από τις 20.00 έως τις 23.59
Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν αύριο, Παρασκευή 24 Αυγούστου, οι ηλεκτρονικοί μηχανικοί εναέριας κυκλοφορίας, προκαλώντας χάος στις πτήσεις.
Συγκεκριμένα η Ένωση Ηλεκτρονικών Μηχανικών Ασφάλειας Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΝΗΜΑΕΚ) της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας προκήρυξε δυο τετράωρες στάσεις εργασίας για αύριο Παρασκευή 24 Αυγούστου.
Οι στάσεις εργασίας θα διεξαχθούν από τις 08.00 έως τις 12.00 και από τις 20.00 έως τις 23.59.
Στα αιτήματα των στάσεων εργασίας περιλαμβάνονται η κοινοποίηση του περιεχομένου των σχεδίων των Προεδρικών Διαταγμάτων του νόμου 4427/2016 και η εναρμόνιση του ωραρίου εργασίας των εργαζομένων στην αεροναυτιλία.
Κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων, το προσωπικό της βάρδιας ορίζεται ως προσωπικό ασφαλείας με ευθύνη των προϊστάμενων των οργανικών μονάδων.
Επισημαίνεται δε ότι λόγω της στάσης αναμένονται να δημιουργηθούν προβλήματα στα αεροπορικά δρομολόγια κυρίως προς τα μικρά αεροδρόμια και συγκεκριμένα προς Κύθηρα, Αστυπάλαια, Σύρο, Σητεία, Νάξο, Κάρπαθο και Κάσο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η επιχείρηση-αστραπή της Αστυνομίας
Τι πραγματικά συμβαίνει στην ατμόσφαιρα
Λόγω των κινητοποιήσεων των κτηνοτρόφων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ
Τρεις συλλήψεις από την Αστυνομία στην Αχαΐα
Πότε γιορτάζουν τελικά ο Γιώργος, η Γεωργία και η Γωγώ
Μέχρι πότε πρέπει να βγάλουμε καινούργια
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πρωτοφανείς εικόνες αντίκρυσαν κάτοικοι - Η πιθανή σύνδεση με τις εργασίες της γραμμής 4 στο Μετρό
Το χρονικό της υπόθεσης
Τροποποιήσεις στην κυκλοφορία από την Τροχαία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.