- CITY GUIDE
- PODCAST
-
26°
Συλλήψεις υπόπτων για τις πυρκαγιές στην Αμαλιάδα
Οι δύο Έλληνες κατηγορούνται για εμπρησμό από πρόθεση και κατ' εξακολούθηση
Συνελήφθησαν δύο άτομα ως ύποπτα για τις πυρκαγιές στην Αμαλιάδα και συγκεκριμένα στη δασική περιοχή ανάμεσα στα χωριά Γεράκι και Ανάληψη από το ανακριτικό της Πυροσβεστικής.
Πρόκειται για δύο Έλληνες, ηλικίας 32 και 36 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για εμπρησμό από πρόθεση και κατ' εξακολούθηση.
Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής αναφέρει:
«Συνελήφθησαν σήμερα (21 Αυγούστου 2018) από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), με τη συνδρομή υπαλλήλων του Κλιμακίου Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Κ.Α.Ε.Ε.) Δυτικής Ελλάδος, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, δύο ημεδαποί ηλικίας 32 και 36 ετών, ως υπαίτιοι εμπρησμού από πρόθεση κατ’ εξακολούθηση, για δύο πυρκαγιές σε αγροτοδασικές εκτάσεις στην περιοχή Γεράκι Ηλείας.
Οι πυρκαγιές αυτές εκδηλώθηκαν η πρώτη στις 20 Αυγούστου 2018 και ώρα 16:40 και η δεύτερη στις 21 Αυγούστου 2018 και ώρα 11:25.
Οι προαναφερόμενοι κρατούνται και θα οδηγηθούν αύριο ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημελλειοδικών Αμαλιάδας».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρει η εταιρεία
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν τέσσερις μαθητές
Τι προβλέπει η υπουργική απόφαση
Σε τέσσερις επιχειρήσεις του Λιμενικού
Μεγάλη επιχείρηση της Ακτοφυλακής και της Πολεμικής Αεροπορίας 72 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά του νησιού
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Το σημερινό του σκίτσο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.