- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Υπεράριθμοι παραμένουν οι πρόσφυγες στις δομές φιλοξενίας των Ενόπλων Δυνάμεων
Σε Διαβατά, Κω, Λέσβο, Σάμο και Χίο
Παραμένουν υπεράριθμοι οι πρόσφυγες/μετανάστες στις δομές φιλοξενίας των Ενόπλων Δυνάμεων σε Διαβατά, Κω, Λέσβο, Σάμο και Χίο.
Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, αυξήθηκαν κατά 97 άτομα -σε σχέση με την περασμένη Πέμπτη- οι πρόσφυγες/μετανάστες που διαμένουν στις 30 δομές φιλοξενίας -μειωμένες κατά μία- που διαχειρίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις.
Συγκεκριμένα χθες καταγράφηκαν 29.436 άτομα έναντι 29.339 ατόμων την περασμένη Πέμπτη. Η δυνατότητα φιλοξενίας των 30 δομών παραμένει στα 25.179 άτομα. Οι δομές φιλοξενίας Λέσβου, Σάμου, Χίου, Κω, και Διαβατών έχουν υπεράριθμους πρόσφυγες/μετανάστες σύμφωνα με την κατανομή προσφύγων που γίνεται από τους αρμόδιους φορείς.
Οι τρεις κλάδοι των Ενόπλων Δυνάμεων παρείχαν 16.650 μερίδες φαγητού από τις οποίες 438 μερίδες διανέμονται σε δομές φιλοξενίας οι οποίες δεν ανήκουν στην αρμοδιότητά τους. Για την υγειονομική κάλυψη των προσφύγων/μεταναστών διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους τρεις Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Ο δημιουργός που με τις ταινίες του ύμνησε τον έρωτα και την αστική ζωή
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ήταν φοβισμένη και ταλαιπωρημένη
Σε ανοιξιάτικες συνθήκες θα κυλήσει ο καιρός
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Ποιες στάσεις δεν θα εξυπηρετούνται
Πού καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
Θεσσαλονίκη: Το Εφετείο έκρινε ότι οι εργασίες έγιναν και δεν αποδείχθηκε ζημία για την Εγνατία Οδό ΑΕ
Πότε οι μαθητές θα επιστρέψουν στα θρανία
Ποια είναι η Κυριακή που πρέπει να πάμε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά
Προαναγγέλλουν προσφυγή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για συντονισμένο πόλεμο λάσπης
Εκτιμάται ότι καταγράφεται ένας κάθε 15 με 20 λεπτά
Το ελαφρυντικό του σύννομου βίου «αποδεικνύεται πρωτίστως από το λευκό ποινικό μητρώο»
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.