Ελλαδα

Λόφος Φιλοπάππου: Εικόνες από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 25χρονος

Η καταγγελία για ληστεία και τα αναπάντητα ερωτήματα - Τουλάχιστον 10 προσαγωγές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
filo.gif
©EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τον 25χρονο στον λόφο του Φιλοπάππου που έπεσε στα βράχια από ύψος 20 μέτρων με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Η 23χρονη φίλη του, με καταγωγή από την Πορτογαλία, υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι έπεσαν θύματα ληστείας από τρεις αγνώστους. Ειδικότερα, ανέφερε ότι λίγο μετά τις 23.00 το βράδυ της Τετάρτης, οι δράστες, με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, επιχείρησαν να αρπάξουην χρήματα, κινητά τηλέφωνα και προσωπικά έγγραφα.

filopapou2342.gif

filp.gif

Η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να διαπιστώσει τι συνέβη από εκείνο το σημείο μέχρι και τον εντοπισμό του νεκρού στα βράχια. Μία από τις υποθέσεις που εξετάζονται είναι ο άτυχος νεαρός να αντέδρασε, οι ληστές να τον χτύπησαν και να τον έσπρωξαν στον γκρεμό. Παράλληλα, δεν αποκλείεται η μοιραία πτώση να προήλθε κατά την προσπάθεια του 25χρονου να διαφύγει.

filopappou-3.gif

filopappou-2.gif

Για την υπόθεση έχουν γίνει τουλάχιστον 10 προσαγωγές. Υπενθυμίζεται ότι στο νοσοκομείο οι γιατροί διαπίστωσαν την ύπαρξη ενός σοβαρού τραύματος στο κεφάλι, πιθανότατα από την πτώση στα βράχια.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.