Ελλαδα

Αδερφή Π. Χαμηλοθώρη: Είμαστε αγανακτισμένοι, θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη για την πυρκαγιά στο Μάτι (video)

Συγκλονίζει η αδερφή ενός από τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στη Δικαιοσύνη θα προσφύγει η οικογένεια του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη, ενός από τους 93 νεκρούς από τον πύρινο όλεθρο στο Μάτι.

Η αδερφή του θύματος μίλησε στην τηλεόραση του ANT1 και ανακοίνωσε ότι θα κινηθούν νομικά πλέον.

«Όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους για να γίνουν όπως πρέπει. Να βρεθούν οι υπεύθυνοι. Αυτό που μας είχε τρελάνει, είναι ότι για μία εβδομάδα, δεν είχαμε κάποιο νέο συγκεκριμένο, δηλαδή κάποια ένδειξη για το πού μπορεί να είναι ο Παναγιώτης.

Ό,τι κάναμε ήταν από δική μας πρωτοβουλία. Η ζωή μας έχει αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη. Έχουμε τη στεναχώρια μας, αλλά είμαστε και αγανακτισμένοι. Θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη. Η αδερφή μου είναι δικηγόρος και θα κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να προχωρήσει αυτή η υπόθεση», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας την είδηση ότι τα τραγικά γεγονότα ήταν αποτέλεσμα ενός ανθρώπου που έβαλε φωτιά για να κάψει κλαδιά και ξερόχορτα είπε: «Τι να σχολιάσω; … Έβαλε φωτιά με 11 μποφόρ; Πως μπορώ να σχολιάσω;».

Κλείνοντας η Κατερίνα Χαμηθώρη έστελε το δικό της μήνυμα στις υπόλοιπες οικογένειες: «Κουράγιο, υπομονή, μακάρι να γυρίσουν ζωντανοί, όσοι είναι στο νοσοκομείο».