- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έως τις 30 Οκτωβρίου οι αιτήσεις των πυρόπληκτων για το εφάπαξ επίδομα
Τι μέλλει γενέσθαι με τα «κόκκινα κτίρια» στις καμένες εκτάσεις
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της αλφαβητικής υποβολής των αιτήσεων για τη χορήγηση της έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης, με τη μορφή επιδόματος, σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις πυρκαγιές στις 23 και 24 Ιουλίου 2018 στην Περιφέρεια Αττικής.
Σε ό,τι αφορά τους πληγέντες οι οποίοι δεν πρόλαβαν ή δεν μπόρεσαν να καταθέσουν την αίτησή τους, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ενημερώνει ότι η σχετική προθεσμία λήγει στις 30 Οκτωβρίου 2018.
Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στα κατά τόπους γραφεία του υπουργείου, που λειτουργούν για τον σκοπό αυτό, καθημερινά από 08.00-20.00, ανεξάρτητα της περιοχής κατοικίας του πληγέντος.
Τελευταίες κινήσεις για τα «κόκκινα» κτίρια
Παράλληλα, γίνεται γνωστό ότι έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία του οριστικού ελέγχου στα κτίρια που είχαν χαρακτηριστεί «κόκκινα».
Οι ιδιοκτήτες των κτιρίων που χαρακτηρίζονται ως «επικινδύνως ετοιμόρροπα», θα ενημερώνονται για τον οριστικό χαρακτηρισμό από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, προκειμένου να δηλώνουν αν επιθυμούν να προχωρήσει το ελληνικό δημόσιο στην κατεδάφισή του, χωρίς κάποιο κόστος για τους ίδιους.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιατί σε κάποια σάιτ τις βλέπετε, σε κάποια όχι και σε άλλα σημεία του ελληνικού Τύπου μόνο με πίξελ
Τι κατέγραψαν σεισμογράφοι του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του ΕΑΑ στο ΟΑΚΑ
Τι ισχύει για τους δικαιούχους μειωμένου κομίστρου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στην κατηγορία «World's BestBusiness Schools 2026»
Συλλυπητήρια μηνύματα απέστειλαν ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και ΜέΡΑ25
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Παρατεταμένη ανομβρία και αυξημένες ανάγκες στερεύουν το νησί ενόψει καλοκαιριού
Οι ενδεικτικές απαντήσεις από την ΟΕΦΕ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο σχολιασμός από την ΟΕΦΕ
Οι περιβαλλοντικές οργανώσεις αναζητούν το ζώο
Η νέα επέκταση αφορά συνολικά 476.000 εργαζόμενους
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.