Ελλαδα

Ο άνθρωπος που γλίτωσε από τη φωτιά στο Μάτι και από την πλημμύρα στο Μαρούσι (εικόνες)

Τύχη βουνό!

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
autokinito_plhmmyra_iefimerida.jpg

Μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα φλέρταρε με τον Χάρο και του γλίτωσε και τις δύο φορές.

Ο λόγος για τον ιδιοκτήτη ενός αυτοκινήτου Mini Cooper o οποίος σύμφωνα με το newsit.gr, το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας (23.07.2018) ο άνθρωπος αυτός βρισκόταν στο Μάτι Αττικής, όπου έχει εξοχικό. Ήταν το μοιραίο απόγευμα που ξέσπασε η φωτιά στην ανατολική Αττική με τους 83 (επιβεβαιωμένα) νεκρούς. Όταν αποφάσισε να φύγει από την περιοχή για να γλιτώσει, εγκλωβίστηκε στο δρόμο.

Η απόφαση που πήρε, ήταν καθοριστική. Μια αναστροφή για να ξεφύγει από το μποτιλιάρισμα, πάρκαρε το αυτοκίνητο κι έφυγε με τα πόδια. Η φωτιά κατέστρεψε τα πάντα στο διάβα της αλλά η καταστροφική της πορεία σταμάτησε λίγα μέτρα πριν το αυτοκίνητό του. 

autokinito_fotia.jpg

Στις 26 Ιουλίου, στο υπαίθριο πάρκινγκ της πρώην  «Ήβη» στο Μαρούσι, είχε παρκάρει και πάλι το ίδιο αυτοκίνητο. Διακρίνεται να επιπλέει μες στις λάσπες. Ο ιδιοκτήτης του, ο άνθρωπος που το εγκατέλειψε στο Μάτι για να σωθεί από την πυρκαγιά, ζει και εργάζεται στο Μαρούσι. Το πρωί της Πέμπτης, όπως κάθε άλλη μέρα, είχε παρκάρει το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ στο Μαρούσι. Αυτή τη φορά, το αυτοκίνητο υπέστη ζημιές από τα νερά. Εκείνος, όμως, ευτυχώς και πάλι γλίτωσε…

autokinito_plimmira-768x576.jpg

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ