Ελλαδα

L' Oréal: Δωρεά 350.000 ευρώ στον Ερυθρό Σταυρό για τους πυρόπληκτους

«Για την παροχή πρώτων βοηθειών και στήριξης στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και ιδιαίτερα στους τραυματίες»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mati-kamena-pyrkagia-fwtia.jpg
© Eurokinissi / ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Σε συνολική δωρεά που αγγίζει τις 350.000 ευρώ προς τον Ερυθρό Σταυρό για την παροχή πρώτων βοηθειών και στήριξης στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και ιδιαίτερα στους τραυματίες προχώρησαν το Ίδρυμα του Ομίλου L' Oréal και η L'Oréal Hellas.

Η ανακοίνωση:

Όλοι εμείς στη L'Oréal Hellas, σε συνέχεια των πρόσφατων γεγονότων, που προκλήθηκαν από τις πυρκαγιές στην Αττική, θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους και την αμέριστη συμπαράστασή μας σε όλους τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται αυτές τις δύσκολες ώρες.

Προτεραιότητά μας είναι να στηρίξουμε τους πληγέντες με κάθε δυνατό τρόπο. Για αυτό και αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με το Ίδρυμα του Ομίλου L' Oréal για να ενισχύσουμε τις προσπάθειες αρωγής προς τους πληγέντες από τις φωτιές, προσφέροντας στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό δωρεά ύψους 100.000 ευρώ από τη L'Oréal Hellas, η οποία συμπληρώνεται από μια επιπρόσθετη δωρεά ύψους 250.000 ευρώ από το Ίδρυμα L'Oréal, για την παροχή πρώτων βοηθειών και στήριξης στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και ιδιαίτερα στους τραυματίες.

Με αυτές τις δωρεές, η L'Oréal Hellas και το Ίδρυμα L'Oréal επιθυμούν να εκφράσουν την έμπρακτη συμπαράστασή τους σε όλους όσους έχουν πληγεί από τα δραματικά αυτά γεγονότα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ