- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καραμέρος: «Αν δεν έχουμε νεκρό από την καταιγίδα θα είναι θαύμα»
Αγωνία για τις πληγείσες περιοχές
«Αν δεν έχουμε νεκρό θα είναι θαύμα» είπε ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Καραμέρος σχετικά με τις καταιγίδες στη βόρεια προάστια της Αττικής, που προκάλεσαν μεγάλα προβλήματα σε Κηφισιά, Μαρούσι, Βριλήσσια, Παλλήνη, Πεντέλη. Επιπλέον έκανε έκκληση προς τους πολίτες να μην μετακινούνται σε συγκεκριμένους δρόμους.
«Να μην κινηθούν πεζοί στο ύψος της Αμαρουσίου-Χαλανδρίου και στην Κονίτσης και να μην προσπαθήσουν να διασχίσουν τον δρόμο με το αυτοκίνητό τους», δήλωσε ο κ. Καραμέρος στο ρ/σ realfm.
«Υπάρχουν τεράστιοι όγκοι νερού στην Αμαρουσίου-Χαλανδρίου στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Ελευθερίου. Υπάρχει ένα παλιό αμαξοστάσιο του δήμου Αμαρουσίου πάνω στο ρέμα της Σαπφούς, έχει βγει το νερό..» διευκρίνισε ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα.
Η Πυροσβεστική έως τις 15:40 είχε δεχθεί 150 κλήσεις για άντληση υδάτων και παροχή βοήθειας σε οδηγούς. Οι περιοχές με τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι η Πεντέλη, τα Μελίσσια, τα Βριλήσσια, το Μαρούσι και Κηφισια.
Ενδεικτικό της ισχυρότατης νεροποντής είναι πως μέσα λίγα λεπτά τα ΙΧ που ήταν σταθμευμένα στο πάρκινγκ στη διασταύρωση Κηφισίας και Σώρου βούλιαξαν.
Διακοπές της κυκλοφορίας
Διακόπηκε, πριν από λίγη ώρα, σύμφωνα με την αστυνομία, η κυκλοφορία των οχημάτων σε δρόμους στην Κηφισιά και τη Νέα Ερυθραία, λόγω της νεροποντής.
Ειδικότερα, έκλεισε η γέφυρα Ερυμάνθου στην Κηφισιά και ο παράδρομος της νέας εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος του σούπερ μάρκετ «Βασιλόπουλος», στη Νέα Ερυθραία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι ισχύει για τους συρμούς προς Αεροδρόμιο
Η Ελλάδα στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως στα ποσοστά καισαρικών
Δείτε το σημερινό σκίτσο του Αρκά
Αναλυτικά τα σημεία και οι ώρες
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Είχε σταλεί μήνυμα 112 στους κατοίκους
Συλλήψεις για πυρκαγιές που προκλήθηκαν από ψησταριά, πυροτεχνήματα και εργασίες
Τι προβλέπει αναλυτικά για όλα τα επιστημονικά πεδία
Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν στις 21:40 για τις ημέρες Κυριακή ως Πέμπτη
Με λεωφορεία η μεταφορά των επιβατών
Στο σημείο επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
Επίγειες και εναέριες δυνάμεις την έθεσαν χωρίς ενεργό μέτωπο μέσα σε 30 λεπτά
Σταδιακή μεταβολή από την Τρίτη - Η ανάρτηση του μετεωρολόγου
Με μεγάλες πληρότητες αναχωρούν τα πλοία
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Τι να κάνετε σε περίπτωση που σας καλέσουν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.