Ελλαδα

Καραμέρος: «Αν δεν έχουμε νεκρό από την καταιγίδα θα είναι θαύμα»

Αγωνία για τις πληγείσες περιοχές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
karamerow.jpg
© eurokinissi

«Αν δεν έχουμε νεκρό θα είναι θαύμα» είπε ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Καραμέρος σχετικά με τις καταιγίδες στη βόρεια προάστια της Αττικής, που προκάλεσαν μεγάλα προβλήματα σε Κηφισιά, Μαρούσι, Βριλήσσια, Παλλήνη, Πεντέλη. Επιπλέον έκανε έκκληση προς τους πολίτες να μην μετακινούνται σε συγκεκριμένους δρόμους. 

marousi.jpg


«Να μην κινηθούν πεζοί στο ύψος της Αμαρουσίου-Χαλανδρίου και στην Κονίτσης και να μην προσπαθήσουν να διασχίσουν τον δρόμο με το αυτοκίνητό τους», δήλωσε ο κ. Καραμέρος στο ρ/σ realfm. 

 


«Υπάρχουν τεράστιοι όγκοι νερού στην Αμαρουσίου-Χαλανδρίου στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Ελευθερίου. Υπάρχει ένα παλιό αμαξοστάσιο του δήμου Αμαρουσίου πάνω στο ρέμα της Σαπφούς, έχει βγει το νερό..» διευκρίνισε ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα.

 

Η Πυροσβεστική έως τις 15:40 είχε δεχθεί 150 κλήσεις για άντληση υδάτων και παροχή βοήθειας σε οδηγούς. Οι περιοχές με τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι η Πεντέλη, τα Μελίσσια, τα Βριλήσσια, το Μαρούσι και Κηφισια.

Ενδεικτικό της ισχυρότατης νεροποντής είναι πως μέσα λίγα λεπτά τα ΙΧ που ήταν σταθμευμένα στο πάρκινγκ στη διασταύρωση Κηφισίας και Σώρου βούλιαξαν.

marousi1.jpg

 

Διακοπές της κυκλοφορίας

Διακόπηκε, πριν από λίγη ώρα, σύμφωνα με την αστυνομία, η κυκλοφορία των οχημάτων σε δρόμους στην Κηφισιά και τη Νέα Ερυθραία, λόγω της νεροποντής.

Ειδικότερα, έκλεισε η γέφυρα Ερυμάνθου στην Κηφισιά και ο παράδρομος της νέας εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος του σούπερ μάρκετ «Βασιλόπουλος», στη Νέα Ερυθραία.


 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ