Καραμέρος: «Αν δεν έχουμε νεκρό από την καταιγίδα θα είναι θαύμα»
Αγωνία για τις πληγείσες περιοχές
«Αν δεν έχουμε νεκρό θα είναι θαύμα» είπε ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Καραμέρος σχετικά με τις καταιγίδες στη βόρεια προάστια της Αττικής, που προκάλεσαν μεγάλα προβλήματα σε Κηφισιά, Μαρούσι, Βριλήσσια, Παλλήνη, Πεντέλη. Επιπλέον έκανε έκκληση προς τους πολίτες να μην μετακινούνται σε συγκεκριμένους δρόμους.
«Να μην κινηθούν πεζοί στο ύψος της Αμαρουσίου-Χαλανδρίου και στην Κονίτσης και να μην προσπαθήσουν να διασχίσουν τον δρόμο με το αυτοκίνητό τους», δήλωσε ο κ. Καραμέρος στο ρ/σ realfm.
«Υπάρχουν τεράστιοι όγκοι νερού στην Αμαρουσίου-Χαλανδρίου στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Ελευθερίου. Υπάρχει ένα παλιό αμαξοστάσιο του δήμου Αμαρουσίου πάνω στο ρέμα της Σαπφούς, έχει βγει το νερό..» διευκρίνισε ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα.
Η Πυροσβεστική έως τις 15:40 είχε δεχθεί 150 κλήσεις για άντληση υδάτων και παροχή βοήθειας σε οδηγούς. Οι περιοχές με τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι η Πεντέλη, τα Μελίσσια, τα Βριλήσσια, το Μαρούσι και Κηφισια.
Ενδεικτικό της ισχυρότατης νεροποντής είναι πως μέσα λίγα λεπτά τα ΙΧ που ήταν σταθμευμένα στο πάρκινγκ στη διασταύρωση Κηφισίας και Σώρου βούλιαξαν.
Διακοπές της κυκλοφορίας
Διακόπηκε, πριν από λίγη ώρα, σύμφωνα με την αστυνομία, η κυκλοφορία των οχημάτων σε δρόμους στην Κηφισιά και τη Νέα Ερυθραία, λόγω της νεροποντής.
Ειδικότερα, έκλεισε η γέφυρα Ερυμάνθου στην Κηφισιά και ο παράδρομος της νέας εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος του σούπερ μάρκετ «Βασιλόπουλος», στη Νέα Ερυθραία.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έκκληση για βοήθεια από τους γονείς του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Την παραίτηση της Καρυστιανού ζήτησε το ΔΣ του Συλλόγου των Τεμπών με επιστολή
Το αρνητικό... φορτίο της ημέρας και το κακό «προηγούμενο»
Ανοιχτό το ενδεχόμενο πανελλαδικής διάστασης
Στις 15:00 η συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες - Ποιοι πάνε στο Μαξίμου
Σε τροχιά κλιμάκωσης οι κινητοποιήσεις
Συγκλονιστικές μαρτυρίες μητέρας και αδερφής για τη δολοφονία του 17χρονου στις Σέρρες
Με αφορμή το αν τα χιόνια θα φτάσουν σε χαμηλότερα υψόμετρα
Η οδηγία του υπουργείου Παιδείας
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε νεογνά ηλικίας κάτω των 4 εβδομάδων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.