- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
5 εκ. ευρώ για τους πληγέντες από το Ίδρυμα Ωνάση
Για την κάλυψη των επειγουσών αναγκών και την ανοικοδόμηση
Στήριξη των πυρόπληκτων οικογενειών με το ποσό των 5 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε το Ίδρυμα Ωνάση, γιατί «σε στιγμές σαν κι αυτές δεν υπάρχουν πολλά να ειπωθούν, μόνο να γίνουν» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στην ανακοίνωσή του αναφέρει χαρακτηριστικά «Το Ίδρυμα Ωνάση, ανταποκρινόμενο στην επιτακτική ανάγκη ανακούφισης των ανθρώπων και των οικογενειών που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στη Δυτική και την Ανατολική Αττική, δηλώνει «παρών» στην εθνική προσπάθεια αλληλεγγύης και ανακοινώνει την απόφασή του να στηρίξει την Πολιτεία με 5.000.000 ευρώ.
Η στήριξη θα διατεθεί για την κάλυψη των επειγουσών αναγκών, σε συνεργασία με την Πολιτεία, στην προσπάθεια ανοικοδόμησης των πληγεισών περιοχών και γενικότερα την αντιμετώπιση των πυρκαγιών στην πατρίδα μας.
Το Ίδρυμα Ωνάση εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς και την αμέριστη συμπαράστασή του στις οικογένειες και τους οικείους τους.»
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνάντηση Νίκου Ταχιάου με τη Δήμαρχο Καλαμαριάς Χρύσα Αράπογλου για το μετρό και αυτοψία στο Flyover
Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου
Από την Πέμπτη 30 Απριλίου έως και την Κυριακή 3 Μαΐου
Κινητοποίηση μετά από καταγγελίες για παράνομο έργο 480 τ.μ. στον αιγιαλό των Αλυκών
Κατά τη διάρκεια της πολύωρης χειρουργικής επέμβασης το κορίτσι υπέστη επανειλημμένες ανακοπές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το χρονικό της υπόθεσης
Λόγω δοκιμών για την επέκταση προς την Καλαμαριά
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Όλοι οι επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους
Τι ισχύει με τις μεγάλες αλυσίδες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.