- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο ΕΔΟΕΑΠ καλεί τον κόσμο των ΜΜΕ να δώσει αίμα για τους πυροπαθείς της Αττικής
Εθελοντική αιμοδοσία στις 26 και 27 Ιουλίου σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας
Ο φορέας ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης όλων των εργαζομένων στα μέσα ενημέρωσης καλεί τους εργαζόμενους στον κλάδο να δώσουν εθελοντικά αίμα για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές στην Αττική.
«Η τραγωδία στην Αττική μας έχει συγκλονίσει όλους», αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΔΟΕΑΠ και συμπληρώνει ότι πρόκειται για «ελάχιστη προσφορά προς τους συνανθρώπους μας, που δοκιμάζονται σκληρά, καλεί όλους τους ασφαλισμένους του σε εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 26/7 και την Παρασκευή 27/7 σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας. Δημοσιογράφοι, τεχνικοί, διοικητικοί υπάλληλοι, όλοι οι άνθρωποι της ενημέρωσης, που μοχθούμε καθημερινά για την ενημέρωση των πολιτών, εκφράζουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας. Να μην μείνει κανείς μόνος...».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Eίχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδα
Επιχείρηση του Λιμενικού με 38 άτομα στα ανοιχτά των Καλών Λιμένων
Πώς έφτασαν στα ίχνη τους οι Αρχές
Οι εικόνες του συρμού έγιναν viral μέσα σε λίγες ώρες
Τι δήλωσαν επιβάτες του αεροσκάφους
Υπόθεση κατασκοπείας στη Σούδα: Τι έχουμε μάθει μέχρι σήμερα για το δίκτυο ιρανικής κατασκοπείας στην Ελλάδα από Αζέρους πράκτορες «χαμηλής και μεσαίας στρατολόγησης».
Βανδαλίστηκε από αγνώστους όταν δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες-ντοκουμέντα σε δημοπρασία
Το σακίδιο επιβίωσης για τα τρία πρώτα 24ωρα
Τι αφορά η κινητοποίηση
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.