Ελλαδα

Νιόπαντρη Ιρλανδή αναζητά τον σύζυγό της στο Μάτι

Είχαν έρθει για μήνα του μέλιτος

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Ζόι Χόλοχαν και ο Μπράιαν Ο' Κάλαχαν - Γουέστροπ παντρεύτηκαν στην Ιρλανδία την περασμένη Πέμπτη και αποφάσισαν να κάνουν τον μήνα του μέλιτος στο Μάτι Αττικής, αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail.

Το ζευγάρι διέμενε σε ξενοδοχείο κοντά στο Μάτι, όταν ξέσπασε η καταστροφή που προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 77 ανθρώπων.

Μέσα στον πανικό, προσπαθώντας να ξεφύγουν από τις φλόγες, η νεαρή δημοσιογράφος χωρίστηκε από τον σύζυγό της, HR Manager σε εταιρεία στο Δουβλίνο. 

Σύμφωνα με την Daily Mail, η γυναίκα υπέστη εγκαύματα από τις φλόγες και πέρασε τη χθεσινή νύχτα σε νοσοκομείο της περιοχής, ενώ ακόμα δεν έχει νέα για το αν είναι στη ζωή ο σύζυγός της. 

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, πολλοί τουρίστες βρίσκονται στη λίστα των θυμάτων που «έσβησαν» με τόσο τραγικό τρόπο τις τελευταίες ώρες στην Ελλάδα, αλλά και στους καταλόγους των αγνοουμένων που έχουν ήδη δημοσιευτεί. 

«Μια μητέρα και ένας γιος από την Πολωνία είναι ανάμεσα στα άτομα που πνίγηκαν όταν η βάρκα που προσπαθούσε να τους σώσει αναποδογύρισε στα νερά, ανοιχτά από το Μάτι, την ώρα που οι φλόγες κατέτρωγαν το θέρετρο, 25 μίλια μακριά από την Αθήνα. Στο ίδιο χωριό, αρκετοί τουρίστες και ντόπιοι κάηκαν ζωντανοί, με κάποιους να εγκλωβίζονται στα αυτοκίνητά τους προσπαθώντας να ξεφύγουν από την κόλαση, η οποία αφάνισε χιλιάδες σπίτια», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.