- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
«Καλό Παράδεισο» - Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ (εικόνες)
Συντετριμμένοι οι γονείς αλλά και όλη οικογένεια του Ολυμπιακού
Γονείς, συγγενείς, φίλοι και παράγοντες του αθλητισμού και της πολιτικής ζωής της χώρας αποχαιρετούν στη Μητρόπολη Αθηνών τον Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 34 ετών.
Άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε.
Η ταφή στο πρώτο νεκροταφείο θα γίνει κατ' επιθυμία της οικογένειας σε στενό κύκλο. Ο προαύλιος χώρος γύρω από τη Μητρόπολη Αθηνών, έχει γεμίσει με στεφάνια: Της οικογένειας Βαρδινογιάννη, του Βαγγέλη Μαρινάκη, της ΠΑΕ Ολυμπιακού, της ΠΑΕ ΑΕΚ και πολλών άλλων.
Ανάμεσα σε εκείνους που έσπευσαν να συμπαρασταθούν στην οικογένεια από νωρίς ο Αλέξης Τσίπρας, ο Βασίλης Κικίλιας, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος, ο Μιχάλης Σάλλας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εκδήλωση εντάσσεται στον πρώτο κύκλο δημόσιων συζητήσεων «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα – Συζητήσεις στο Ωδείο Αθηνών»
Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων
Η αντιπροσωπεία των αγροτών είναι 25μελής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε στους κατηγορούμενους το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά τη πράξη
Πώς σώθηκαν όλα τα παιδιά του χωριού - Πού οφείλεται το φαινόμενο
«Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας οδηγήσει στον βούρκο του» - Πώς ξεκίνησε η αντιπαράθεση
«Λες ηλιθιότητες, έχουμε ξεφτιλιστεί, παίρνεις γραμμή από τον Περισσό και ταλαιπωρείς τον κόσμο» - «Aπό βλακεία σε βλακεία το πας»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού καταγράφηκε η χαμηλότερη θερμοκρασία
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι δήλωσε μετά το συμβάν
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έκκληση για βοήθεια από τους γονείς του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Την παραίτηση της Καρυστιανού ζήτησε το ΔΣ του Συλλόγου των Τεμπών με επιστολή
Το αρνητικό... φορτίο της ημέρας και το κακό «προηγούμενο»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.