Ελλαδα

«Σφραγίζει» η Εφορία το Alemagou της Μυκόνου για 48 ώρες

Πρώτα το Nammos και τώρα ένα ακόμη beach bar ελέγχεται για φοροδιαφυγή στο νησί των ανέμων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
alemagou1.jpg

Για 48 ώρες θα παραμείνει κλειστό το beach bar και εστιατόριο Alemagou στην παραλία Φτελιά της Μυκόνου μετά από έφοδο κλιμακίου των εφοριακών που εντόπισε πρόβλημα με απόδειξη 6.000 ευρώ που δεν είχε κοπεί.

Υπενθυμίζεται ότι το Σαββατοκύριακο υπάλληλοι της Εφορίας «σφράγισαν» για 48 ώρες το beach bar - εστιατόριο το Nammos, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχαν κοπεί αποδείξεις αξίας 73.000 ευρώ. Οι μάνατζερ του καταστήματος απάντησαν με κατάθεση μηνύσεων σε βάρος των μελών του κλιμακίου για να τις αποσύρουν τελικά μερικές ώρες αργότερα.

It was a week full of dancing in the sand. Get ready for another week of amazing parties. Details will be announced soon.#alemagoumykonos #mykonos #beachforthesoul
The sign you were looking for.All roads lead to Alemagou today!Only a few hours left till @hyenahmusic brings the Deep sounds of Africa to the island's stage. An unforgettable party is about to begin, be there!Joining him our resident @destdjofficial a


Οι υπεύθυνοι της Alemagou ζήτησαν από τους εφοριακούς να ελεγχθεί η «ασυμφωνία» μεταξύ αποδείξεων από τη μια πλευρά και από την άλλη μετρητών και πιστωτικών καρτών για να αποδειχθεί - σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς τους - ότι δεν υπάρχει παράβαση. Ωστόσο, ο επικεφαλής του κλιμακίου αρνήθηκε να ικανοποιήσει το αίτημά τους.  

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ