Ελλαδα

Διεκόπη η δίκη του φερόμενου βιαστή της Δάφνης

Τι υποστήριξε η 23χρονη φοιτήτρια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
dafni.jpg
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Μετά από αίτημα της πολιτικής αγωγής, ξεκίνησε σήμερα, κεκλεισμένων των θυρών, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, η δίκη του 53χρονου άνδρα, που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά μία 23χρονη φοιτήτρια στο διαμέρισμά του στη Δάφνη.

Η δίκη διεκόπη για τις 18 Σεπτεμβρίου, ωστόσο σήμερα ο ίδιος ο κατηγορούμενος, έπειτα από δικό του αίτημα δεν παρέστη. Στο βήμα του μάρτυρα όμως βρέθηκε η 23χρονη φοιτήτρια, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες λύγισε όταν κλήθηκε να περιγράψει τον εφιάλτη που έζησε στο ημιυπόγειο διαμέρισμα του 53χρονου.

Η ίδια φέρεται να υποστήριξε ότι αιφνιδιάστηκε όταν δέχθηκε επίθεση από τον κατηγορούμενο και ότι προσπάθησε να ξεφύγει, όμως εκείνος παρά το βάρος του και τα προβλήματα όρασης έτρεξε και την έπιασε.

Μάλιστα, φέρεται να υποστήριξε ότι από τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο 53χρονος με βάση το δικαστικό βούλευμα αντιμετωπίζει τις εξής κατηγορίες: αρπαγή με σκοπό να εξαναγκασθεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή, για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωσή της, βιασμό κατ' εξακολούθηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ' εξακολούθηση,
παραβίαση απορρήτου για μη δημόσια πράξη, κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Η τελευταία κατηγορία αφορά σε πορνογραφικό υλικό που βρέθηκε σε σκληρούς δίσκους υπολογιστών στο σπίτι του. Ο κατηγορούμενος είχε υποστηρίξει ότι δεν ήταν δικό του, αλλά τρίτων προσώπων που του είχαν πάει τους ηλεκτρονικούς τους υπολογιστές για επισκευή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ