Ελλαδα

«Χτενίζει» όλο το Κεντρικό Αιγαίο το Λιμενικό για τον 23χρονο στρατιώτη που αγνοείται

Εξαφανίστηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης από το «Νήσος Ρόδος» που εκτελούσε το δρομολόγιο από Χίο για Πειραιά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
rodos7.jpg
© eurokinissi

Συνεχίζονται οι έρευνες του Λιμενικού για τον 23χρονο στρατιώτη που επέβαινε στο πλοίο «Νήσος Ρόδος» αλλά όταν αυτό έφτασε στον Πειραιά αυτός δεν ήταν πουθενά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού: «Αμέσως μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., υπό το συντονισμό του, ξεκίνησαν έρευνες στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή μεταξύ των νήσων Άνδρου, Τήνου, Μυκόνου και Χίου, στις οποίες συμμετείχαν συνολικά οκτώ (08) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., παραπλέοντα πλοία, ελικόπτερο και αεροσκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Στις έρευνες έλαβαν μέρος και επτά (07) περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ για έλεγχο της ακτογραμμής,  με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα»

Νωρίτερα πηγή του Λιμενικού που είχε μιλήσει στο news.gr είχε δηλώσει σχετικά: «Πάντως στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι 100% ότι ο άνθρωπος έχει πέσει στη θάλασσα, γιατί το συμβάν καταγγέλθηκε, όταν το πλοίο είχε ήδη φτάσει  στον Πειραιά. Βρέθηκαν στο πλοίο τα προσωπικά του αντικείμενα, αλλά επειδή καταγγέλθηκε αφότου είχε αδειάσει το πλοίο και επειδή δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι αν κατέβηκε ή δεν κατέβηκε για άλλους λόγους, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε την έρευνα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ